Home Stiri Gina Pistol, despre cum bunicii lui Josephine au aflat că urmează să vină pe lume: „Au aflat din presă că eu sunt însărcinată. A fost foarte urât”

Gina Pistol, despre cum bunicii lui Josephine au aflat că urmează să vină pe lume: „Au aflat din presă că eu sunt însărcinată. A fost foarte urât”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 640 views 2 minute timp de citit

Gina Pistol și Smiley au anunțat că vor deveni părinți abia când vedeta Antena 1 se afla în trimestrul doi de sarcină. Din cauza faptului că putea pierde sarcina, cei doi au decis să nu spună nimănui până când lucrurile erau clare, dar presa a dezvăluit ceea ce ei încercau să țină secret.

„Un lucru s-a mai întâmplat în primul trimestru de sarcină, părinții noștri au aflat din presă că eu sunt însărcinată. A fost foarte urât. Dacă aș fi putut să pedepsesc pe cineva, atunci aș fi făcut-o fără să stau pe gânduri”, a spus Gina Pistol în cadrul emisiunii lui Smiley.

„Cum trăiește tatăl prima perioadă și cum trăiește femeia sunt două chestii foarte diferite. E mult mai ușor să fii tată. Eu credeam că sunt pregătită, dar treci printr-o furtună hormonală care te lasă un pic răvășită, te uiți în oglindă și nu te mai recunoști.

Plângeam pe urmă, când nu mă vedeai tu. M-ai văzut plângând de foarte puține ori, dar eu plângeam de mult mai multe ori. Ești un pic dezorientată, cel puțin în prima lună. (…) Mi-era drag copilul, dar nu simțeam cum simțeai tu, eu eram și cu operația. Prin ce trece femeia în prima lună e foarte greu de explicat”, a mai declarat prezentatoarea.

„Când te-am observat eu pe tine, când te-am văzut «altfel»? Că tu, pentru mine, erai Smiley şi atât. Un băiat simpatic, îmi plăcea muzica ta şi ţin minte că, în urmă cu câţiva ani, eram la un eveniment şi urma să cânţi tu, eu eram singură şi cred că şi tu erai singur atunci.

Eu nu observ băieţii/bărbaţii care sunt într-o relaţie, pentru mine nu există. Dar atunci parcă erai singur… Erai pe scenă şi cântai «Love is for free» şi chiar mă uitam la tine aşa şi zic «Chiar e drăguţ băiatul ăsta»…

Şi, pe urmă, tot te mai vedeam… ştii că veneam la «Vocea României». Sunt consumatoare de muzică bună şi îmi plăcea foarte mult, veneam în public şi mă uitam aşa la tine”, a mai mărturisit iubita lui Smiley.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies