Home Stiri Gina Pistol, hărțuită. Aceasta a publicat dovada

Gina Pistol, hărțuită. Aceasta a publicat dovada

autor Buinoschi Andreea
225 vizualizari

Gina Pistol a născut pentru prima oară în urmă cu aproximativ cinci luni, dar nu se poate bucura în totalitate de acest lucru din cauza persoanelor dubioase de pe rețelele de socializare.

Ieri, prezentatoarea de la Antena 1 a publicat câteva mesaje pe care le-a primit de la o doamnă, pe contul său de Instagram, spunând că hărțuirea ei și a lui Smiley nu are loc doar în mediul online, ci chiar și în fața porții sale.

„Postasem unul dintre mesaje, după care l-am șters și l-am repostat. E ca un semnal de alarmă, nu mi se par normale astfel de mesaje. Se vede clar că doamna respectivă are o problemă și nu aș mai vrea să explic de ce nu vreau să-mi arăt copilul în lumea asta virtuală. De obicei, cei care mă ceartă că nu-mi arăt copilul sunt oameni agresivi, foarte agramați și oameni care au probleme.

Ceea ce mă întristează e că, în lumea asta virtuală, sunt și copii și adolescenți, oameni mai sensibili la astfel de mesaje, energii și asta cu mesajele e că pot să le dau block, dar m-am trezit cu femei de genul ăsta și la poartă…asta e trist”, a spus Gina Pistol pe pagina sa de Instagram, în urmă cu doar o zi.

Ca să vă răspund la o întrebare pe care o primesc destul de des. Nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem, dar rămâne între noi, la aproape 80 de kilograme, iar acum, după cinci săptămâni și câteva zile, am 65, dar, la fel, rămâne între noi. Nu am timp acum și nici nu cred că am voie să fac mișcare, dar când o să mă mai eliberez, o să mă apuc de mișcare”, a spus aceasta, pe rețelele de socializare, după ce a fost întrebată de numărul de kilograme din sarcină.

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies