Home Stiri Gina Pistol le-a spus fanilor cu cine seamănă fiica ei

Gina Pistol le-a spus fanilor cu cine seamănă fiica ei

autor Buinoschi Andreea
103 vizualizari

Ieri, Gina Pistol a stat puțin de vorbă cu fanii săi de pe Instagram despre fetița ei și a lui Smiley, Josephine. Cum cei doi părinți încă nu au arătat o poză cu fetița lor, au primit foarte multe mesaje în care sunt întrebați cu cine seamănă micuța, iar Gina le-a răspuns.

„Băi, nu ne dăm seama. Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine. Îmi doresc foarte mult să fi luat tot ce-i mai bun și mai frumos de la amândoi. Dar tot ce vă pot spune sigur e că e foarte expresivă și cred că o să devină o fetiță foarte simpatică, funny și haioasă. E foarte expresivă! Și are ochii gri. Sunt încă gri, s-a mai deschis puțin nuanța, dar e simpatică rău.

Și când regina este sătulă, este liniște în regat. Nici nu știu ce să fac cu atât timp. Băi, sunt atât de obosită, încât nu mi-e somn. Zici că am nisip în ochi, dar, cu toate astea, am o energie dubioasă. Bine, acum nu pot să adorm, dar după ora șase… vai, îmi pică ochii în gură”, a spus Gina Pistol pe pagina ei de Instagram.

În urmă cu puțin timp, prezentatoarea de la Antena 1 le-a spus fanilor că viața de mămică, deși este frumoasă, este foarte grea. Iubita lui Smiley a oferit câteva detalii despre momentele mai puțin plăcute însă, cu toate acestea, se bucură pentru că a putut aduce pe lume un copil.

„Spuneam săptămâna trecută că mă înclin în fața mamelor pentru că e greu! Pentru mine, primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram, nu am de gând să fac asta și nici nu o voi face niciodată. Pur și simplu, vă spun care au fost trăirile mele. Pentru mine, primele două săptămâni au fost groaznice. Nu-mi dădeam seama ce se întâmplă…

Tot ce citisem în cele nouă luni de sarcină, tot ce mi s-a spus la spital de către moașă, de către asistente… Am pășit în casă și am uitat tot… Pentru mine a fost greu… Te uiți în oglindă și nu te regăsești deloc… E dureros când plânge și nu știi ce să faci ca să îi alini suferința și să nu mai plângă așa… Toate lucrurile astea m-au epuizat fizic și psihic”, a mai spus aceasta pe rețelele sociale…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies