Home Stiri Gina Pistol plange dupa Mihai Răduţ

Gina Pistol plange dupa Mihai Răduţ

autor Elena Yvette
1k views 1 minute timp de citit

Doar jumatate de an a tinut povestea de dragoste dintre Gina Pistol si Mihai Răduţ. Cei doi s-au despartit zilele acestea dupa ce au venit din vacanta din Thailanda.

Gina Pistol

„Îmi văd de viaţa mea în continuare. Pe noi nu ne-au despărţit nici asistentele tv, nici vreo altă zână din Bucureşti. Era o diferenţă de vârstă de 9 ani între noi. Gândurile şi dorinţele diferă. El îşi dorea o familie, e un tip familist. Mă simţeam bine cu el, vorbeam cu el ca şi cu o prietenă. În timpul relaţiei noastre, el nu a greşit faţă de mine cu absolut nimic”.

[articol „Gina Pistol”]

„Ce s-a întâmplat după, nu mai contează. E timpul să îşi trăiască vârsta pe care o are. Nu ar fi fost corect să îi cer să se comporte ca un bărbat de 30 de ani. Vacanţa din Thailanda a fost foarte frumoasă. Totuşi, de acolo s-a spulberat totul. Îmi doresc să rămânem prieteni”, a declarat Gina Pistol.

Frumoasa blonda a izbucnit in lacrimi cand a venit vorba despre mama lui Mihai Radut: „Sunt sensibilă, mă emoţionez. Mama lui mi-a spus că mă iubeşte”, a spus Gina.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies