Home Stiri Gina Pistol, poveste de viață dramatică: „Maică-sa a lăsat-o la trei zile după ce a născut-o”

Gina Pistol, poveste de viață dramatică: „Maică-sa a lăsat-o la trei zile după ce a născut-o”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1k views 2 minute timp de citit

Gina Pistol este una dintre cele mai îndrăgite persoane publice din România. Aceasta are o carieră de succes, milioane de fani, un iubit care are grijă de ea și, de două zile, are și o fetiță minunată. Cu toate acestea, viața ei nu a fost frumoasă mereu, iar copilăria sa a fost presărată cu multe evenimente mai puțin plăcute.

Din păcate, Gina Pistol nu a avut parte de o copilărie normală, așa cum ar trebui să se întâmple cu fiecare copil. Prezentatoarea de la Antena 1 a fost părăsită de mamă la naștere și nici de prezența tatălui nu s-a bucurat atât de mult pe cât ar fi trebuit.

Proaspăta mămică a fost crescută de către bunicii săi și nu de părinți. „Ceea ce sunt eu acum este suma experiențelor trăite, din care am învățat sau nu am învățat ceva. Am venit dintr-o familie modestă, a trebuit să muncesc de mică. Și cred că, undeva, oamenii care au fost în situația mea au un pic așa… este sindromul copilului sărac”, a  spus vedeta, în urmă cu mai mult timp, potrivit spynews.ro.

Gina Pistol a reluat legătura cu tatăl său, în ciuda faptului că a aflat, după câțiva ani, că și el o abandonase, nu doar mama ei. „Când sunt mici, copiii nu înţeleg multe lucruri. Pe parcurs, Gina a aflat adevărul. Taică-său nu a lăsat-o niciodată, el şi-a iubit mereu copiii şi a avut grijă să nu le lipsească nimic. Maică-sa, după ce a născut-o, la trei zile a lăsat-o la mine şi a plecat. Eu am crescut-o”, a spus bunica iubitei lui Smiley.

„Cea mai mare greşeală pe care o fac părinţii când divorţează este că nu renunţă la orgolii. Pentru mine, cuvântul «tată» nu înseamnă nimic. Tata ne-a iubit mult pe mine şi pe fratele meu. După divorţ, s-a mai rupt de noi. S-a recăsătorit şi are doi băieţi. Pentru mine, familia e ceva frumos. Îmi doresc mult lucrul acesta”, a adăugat Gina pentru click.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies