Home Stiri Gina Pistol, prima apariție după ce a devenit mămică pentru prima oară

Gina Pistol, prima apariție după ce a devenit mămică pentru prima oară

autor Mirela
771 views 2 minute timp de citit

Pe data de 9 martie, Gina Pistol a adus pe lume primul său copil, o fetiță perfect sănătoasă. Acum, la cinci zile de la fericitul eveniment, Gina a apărut pe rețelele de socializare, unde le-a mulțumit fanilor pentru toate mesajele pe care i le-au trimis.

„Bună! Salutare tuturor! Vă pupăm cu drag! Aflați despre noi că suntem bine, în special Gina. Fetița noastră este foarte bine. Am trecut cu bine peste prima noapte acasă. Am ajuns cu bine acasă. Le mulțumim tuturor celor care ne-au transmis urări, sfaturi, energie pozitivă.

Vă mulțumim tuturor pentru mesaje și scuzați-ne că am lipsit atât de mult, însă suntem într-un rollercoaster emoțional. (…) Le mulțumim celor de la spital, începând de la toată secția de neonatologie, asistentelor, moașelor, medicului anestezist care s-a ocupat de mine, medicului meu.

Au fost foarte drăguți cu noi, ne-am simțit răsfățați și pe lângă asta cea mai frumoasă surpriză și cel mai frumos cadou a fost din partea fiicei noastre care este sănătoasă și e minunată. Abia așteptăm să se facă mare să-i povestim cât de multe mesaje a primit și cât de mult s-au bucurat oamenii pentru nașterea ei.

Le mulțumim tuturor oamenilor noștri care ne-au trimis un gând bun prin comentarii, celor care ne-au susținut sau încurajat. Suntem bine, sănătoși, acasă, iar asta e minunat. Vă transmitem toată iubirea noastră”, au spus cei doi părinți pe rețelele de socializare.

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță urmatoarele: “Am devenit părinți!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița nostră este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă”, a scris artistul pe reţelele de socializare, după ce micuța lui a venit pe lume.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies