Home Stiri Gina Pistol, prima fotografie în costum de baie după ce a născut

Gina Pistol, prima fotografie în costum de baie după ce a născut

autor Mirela
344 vizualizari

Gina Pistol nu se mai ascunde și a postat o fotografie needitată cu ea, în costum de baie, la două luni și jumătate de când a născut. Iubita lui Smiley a vorbit despre cât de important este să te iubești pe tine și, implicit, să îți iubești corpul, chiar dacă sarcina l-a transformat.

De-a lungul timpului, corpul nostru trece prin tot felul de schimbări. Cu toatele ne dorim „perfecțiunea”, acea perfecțiune pe care o vedem în online, pe sticlă sau prin reviste. De foarte multe ori, am pus presiune pe mine și pe corpul meu, mai ales pentru că sunt persoană publică. Cu trecerea anilor, însă, am învățat să mă accept și să fac „pace” cu mine. Evident că toate ne dorim să fim frumoase și susțin cu desăvârșire munca pentru o versiune mai bună a noastră, însă, totul prin răbdare și acceptare.


Am trecut prin sarcină, perioadă în care nu m-am blamat niciodată pentru vreun kg în plus(și am avut destule 😊). Dar cum aș putea face asta, când acest corp mi-a oferit cea mai mare minune a vieții? Este un templu, care a oferit dragoste și protecție timp de 9 luni copilei mele, iar, acum, nu-mi mai rămâne decât să-i ofer ofrande.

Echilibrul cu tine însăți contează cel mai mult, așa că ai grijă de tine, de sufletul și de corpul tău
…și nu uita că ești UNICĂ!”, a scris Gina Pistol pe pagina sa de Instagram.

La o lună de la nașterea micuței sale, Gina a vorbit deschis despre numărul de kilograme pe care l-a avut în sarcină. Prezentatoarea de la Antena 1 a mărturisit că a avut aproape 80 de kilograme, dar, în doar cinci săptămâni, a reușit să dea jos aproximativ 15 kg.

„Ca să vă răspund la o întrebare pe care o primesc destul de des. Nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem, dar rămâne între noi, la aproape 80 de kilograme, iar acum, după 5 săptămâni și câteva zile, am 65, dar, la fel, rămâne între noi. Nu am timp acum și nici nu cred că am voie să fac mișcare, dar când o să mă mai eliberez, o să mă apuc de mișcare”, a spus aceasta pe rețelele de socializare.

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies