Home Stiri Gina Pistol, primele declarații despre întoarcerea în televiziune

Gina Pistol, primele declarații despre întoarcerea în televiziune

autor Mirela
312 views 2 minute timp de citit
  • Gina Pistol revine pe micile ecrane.
  • Timp de aproximativ un an și jumătate, aceasta a stat departe de platourile de filmare, pentru a se concentra asupra copilului.
  • Irina Fodor i-a ținut locul în ultimul an și jumătate.

Gina Pistol revine pe micile ecrane. Timp de aproximativ un an și jumătate, de când a născut-o pe Josephine, aceasta a stat departe de platourile de filmare, pentru a se concentra asupra copilului.

Acum, Gina a revenit la „Chefi la Cuțite”, în calitate de prezentatoare, iar fanii emisiunii sunt cum nu se poate mai încântați de acest lucru.

Gina Pistol s-a întors pe micile ecrane

Gina Pistol s-a întors pe micile ecrane. Irina Fodor i-a ținut locul în ultimul an și jumătate, inclusiv în ”Asia Express” și în ”America Express” și, de data aceasta, cele două ar urma chiar să prezinte împreună.

Mai mult decât atât, prezentatoarea susține că ea și cei trei jurați se înțeleg extrem de bine, mai ales că aceștia fac echipă de foarte mult timp.

„Am revenit pe platouri. La început, eram toți nerăbdători să vedem reacția publicului – și iată că am ajuns la sezonul 10, ceea ce înseamnă că show-ul are un real succes! Cătălin Scărlătescu îmi este ca un frate mai mare, Sorin Bontea este un om extraordinar, iar Florin Dumitrescu, la fel – și, de când am devenit mamă, s-a închegat și mai bine prietenia cu familia lui”, a spus Gina Pistol, potrivit libertatea.ro.

Prezentatoarea se simte depășită de situație uneori

În ciuda faptului că și-a dorit foarte mult să devină mamă, Gina Pistol recunoaște că, în unele momente, se simte depășită de situație.

Cu toate acestea, Gina îl are alături pe Smiley care îi este mereu aproape și care o ajută ori de câte ori aceasta are nevoie de o pauză. Chiar dacă și el are un program foarte încărcat, nu se dă la o parte și o ajută cu tot ceea ce are nevoie.

Așadar, cei doi reușesc să se odihnească pe rând și, în același timp, să se ocupe și de copilul pe care îl au împreună.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies