HomeStiri Mondene Gina Pistol, primele declarații despre nunta cu Smiley

Gina Pistol, primele declarații despre nunta cu Smiley

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/06/Gina-Pistol-primele-declaratii-despre-nunta-cu-Smiley.jpeg

Relația dintre Gina Pistol și Smiley, pe numele său real Andrei Maria, durează de circa doi ani, iar cei doi sunt extrem de discreți, nu se afișează împreună și evită întrebările indiscrete.

Cu toate acestea, într-un interviu recent pe care l-a acordat în cadrul unei petreceri mondene, Gina Pistol s-a dat de gol în legătură cu nunta sa cu îndrăgitul artist. Aceasta a glumit despre faptul că i-ar prelua numele de familie, acest lucru presupunând că o va chema Gina Maria.

„Dacă bărbatul meu mă cere de soață, înseamnă că o să-i port numele. (…) Cred că unul dintre lucrurile pe care omul de lângă mine le preferă este că am simțul umorului. Sunt mai glumeață de fel. Tot timpul fac glume, mai tâmpite, mai puțin tâmpite. Dar să spunem că eu sunt o femeie pasională”, a declarat Gina Pistol.

Aceasta a vorbit și despre faptul că a lucrat foarte mult în ultima perioadă și tânjește după o vacanță. Având în vedere că tocmai a terminat filmările, se poate relaxa liniștită în prezența celor dragi, inclusiv a lui Smiley, pe care l-a numit „sufletul său pereche”, precizând că visează să meargă într-o zonă montană, departe de agitația Capitalei.

„Până acum, am stat tot timpul în platou, iar acum când am ieșit în locuri în care sunt mulți oameni, eu mă simt foarte buimacă. Dar acum am terminat filmările și mi-am propus să mă bucur de vară. (…) Pentru oamenii dragi, dar și pentru sufletul meu pereche îmi fac mereu timp. Aș vrea să merg undeva la munte, undeva în natură. Vreau să merg departe de jungla asta urbană”, a adăugat frumoasa prezentatoare TV…

În urmă cu ceva timp, Smiley a vorbit puțin despre iubita sa. „Cred că femeia cu care sunt e cea ideală”, a spus acesta, referindu-se, evident, la Gina Pistol. Se pare că lucrurile merg din ce în ce mai bine între cei doi și sunt foarte fericiți împreună.

Sursa: cancan.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed