Home Stiri Gina Pistol, probleme din cauza sarcinii. A cerut ajutorul mămicilor

Gina Pistol, probleme din cauza sarcinii. A cerut ajutorul mămicilor

autor Buinoschi Andreea
237 vizualizari

Gina Pistol și-a confirmat sarcina, în urmă cu doar câteva zile. După ce a făcut marele anunț, iubita lui Smiley le-a cerut ajutorul mămicilor, în legătură cu o problemă cu care se confruntă. Ceea ce îi dă bătăi de cap vedetei este retenția de apă și, neștiind ce să facă pentru a o rezolva, a cerut mai mult sfaturi, chiar pe contul său de Instagram.

„Voiam să vă spun că mă confrunt cu retenția de apă… deși, eu nu fac excese de niciun fel. Și, uneori, am impresia că sunt Gina de două ori. Vă întreb pe voi, cele care ați fost însărcinate și pe cele care vă pregătiți să deveniți mame, cum procedați? Cum gestionați asta?”, a spus Gina. Mai mult decât atât, vedeta Antena 1 a subliniat faptul că nu vrea să bea vreun ceai și nici nu vrea să ia suplimente.

Gina Pistol și Smiley au făcut marele anunț prin intermediul rețelelor lor sociale, dar și prin intermediul unui video urcat pe YouTube. Fanii au fost extrem de fericiți pentru ei, deși zvonurile despre sarcină au circulat mai bine de o lună.

„Noi acum înseamnă TREI!
În urma unor analize medicale, acum câțiva ani, am aflat ca șansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată ca Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoții, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate și am știut ca totul este bine. În sfârșit, a venit momentul să aflați de la noi ce am făcut în ultimii trei ani și cum, din doi oameni care se iubesc, vom deveni trei! Este mult ras, mult plans de fericire, multă susținere și multa emoție în viața noastră și, în acest oracol video pe care îl împărțim cu voi, cu toată recunoștința pentru susținerea și mesajele pe care le-am primit pana acum. Mulțumim!”, a scris Gina pe contul său de Instagram…

Sursa

 

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..