Home Stiri Gina Pistol, reacție acidă la adresa femeilor care o critică: „S-a trezit o perfectă să mă întrebe de ce am făcut copil”

Gina Pistol, reacție acidă la adresa femeilor care o critică: „S-a trezit o perfectă să mă întrebe de ce am făcut copil”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 642 views 2 minute timp de citit

De când a devenit mamă, Gina Pistol nu mai este atât de prezentă în mediul online. Cu toate acestea, de câteva ori, prezentatoarea de la Antena 1 a mai împărtășit cu fanii câteva impresii legate de rolul de părinte, vorbind și despre momentele mai puțin plăcute prin care a trecut.

De curând, o femeie i-a atras atenția Ginei, spunându-i că se plânge mult prea mult din cauza lucrurilor pe care trebuie să le facă de când este mamă, iar iubita lui Smiley a reacționat imediat.

„E dureros când plânge și nu știi ce să faci și cumva toate lucrurile m-au epuizat psihic și fizic. Mare noroc am cu Andrei, pentru că se descurcă foarte bine și are darul ăsta de a rămâne calm și liniștit în momentele în care eu nu sunt calmă și liniștită.

Legat de asta, s-a trezit o femeie perfectă, nu așa imperfectă ca mine, să-mi lase un mesaj să-mi spună: «Am impresia că te plângi, cine te-a pus să faci copil?». Pentru cele care gândesc ca ea, vă spun doar atât: mai scutiți-mă. Pentru fiica mea voi face tot posibilul să fiu cea mai bună mamă. Iar dacă vorbesc așa deschis despre trăirile mele ca femeie, o fac pentru că sunt sinceră și aleg să fiu sinceră.

Fața mea după ce am dormit cinci ore… cinci ore legate. De ce am specificat că am părul spălat? Pentru că acum nu mai pot să fac duș spontan și să zic «Hai că spăl și părul». Trebuie să fac programare. Spuneam săptămâna trecută că mă înclin în fața mamelor pentru că e greu. Primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram. Pur și simplu, vă spun care sunt trăirile mele. Pentru mine, primele două săptămâni au fost groaznice. Nu-mi dădeam seama ce se întâmplă. Dar asta nu înseamnă că tu, viitoare mămică, o să treci prin ce am trecut eu. Poate pentru tine va fi mai ușor, eu spun din punctul meu de vedere și multe femei au trecut prin asta, doar puține vorbesc despre asta. Na, că o spun eu”, a mărturisit Gina Pistol pe pagina sa de Instagram…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies