Gina Pistol se confruntă cu dureri foarte mari: „Îmi vine să-mi plâng de milă”

Share

Gina Pistol a spus, recent, pe pagina sa de Instagram, că trece printr-o stare mai puțin frumoasă. Aceasta a mărturisit că totul este cauzat de o problemă cervicală pe care o are și le-a cerut ajutorul internauților.

„Eu, de la o vreme, sunt fără energie, nu numai fizic, ci și psihic. Am așa o stare de «chefless». Abia mă trezesc noaptea, de foarte multe ori, de altfel, ca să-mi hrănesc fiica, abia ies din casă să mă duc să cumpăr ce mai e nevoie sau să ma duc la casă, să văd cum sunt lucrările. Nu știu ce să fac, ca să am o altă stare. Nici vremea de afară nu mă ajută.

Mă mai lupt și cu o durere de cap de ceva vreme. Eu nu dorm într-o poziție bună. Am probleme cu cervicala și, din cauza asta, mi se trage tot. Dacă știți, dacă folosiți vreo pernă care ajută la asta, vă rog, spuneți-mi! Nu mai rezist cu durerea asta de cap! Mă doare în valuri și când vine un val de durere,”, a spus Gina Pistol pe pagina sa de Instagram.

În urmă cu puțin timp, Gina a fost invitată în cadrul emisiunii lui Smiley și a vorbit despre felul în care s-a schimbat viața ei de când are copil.

„Cum trăiește tatăl prima perioadă și cum trăiește femeia sunt două chestii foarte diferite. E mult mai ușor să fii tată. Eu credeam că sunt pregătită, dar treci printr-o furtună hormonală care te lasă un pic răvășită, te uiți în oglindă și nu te mai recunoști.

Plângeam pe urmă, când nu mă vedeai tu. M-ai văzut plângând de foarte puține ori, dar eu plângeam de mult mai multe ori. Ești un pic dezorientată, cel puțin în prima lună. (…) Mi-era drag copilul, dar nu simțeam cum simțeai tu, eu eram și cu operația. Prin ce trece femeia în prima lună e foarte greu de explicat”, a spus prezentatoarea în cadrul emisiunii online a lui Smiley…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news