Home Stiri Gina Pistol se confruntă cu probleme de sănătate la două luni după ce a născut

Gina Pistol se confruntă cu probleme de sănătate la două luni după ce a născut

autor Buinoschi Andreea
190 vizualizari

Gina Pistol a devenit mămică în urmă cu două săptămâni. Aceasta a vorbit pe pagina sa de Instagram despre problemele pe care le-a întâmpinat după ce a adus-o pe lume pe micuță, explicând și care sunt motivele care contribuie, în acest moment, la agravarea situației.

„Viața plină a unei femei, cu multiple task-uri și roluri: soție, mamă, iubită, gospodină și lista poate continua… Uneori, avem atât de multe de făcut, încât ne copleșesc grijile, panica și stresul, iar astea reprezintă un risc, mai ales pentru sănătatea noastră. În astfel de momente, prima consecință pe care o observ în cazul meu este căderea părului. După naștere, știm toate că aceasta este o problemă des întâlnită, iar dezechilibrul alimentar, lipsa somnului etc. amplifică și mai mult căderea părului”, a declarat vedeta Antena 1 pe rețelele sociale.

„Spuneam săptămâna trecută că mă înclin în fața mamelor pentru că e greu! Pentru mine, primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram, nu am de gând să fac asta și nici nu o voi face niciodată. Pur și simplu, vă spun care au fost trăirile mele. Pentru mine, primele două săptămâni au fost groaznice. Nu-mi dădeam seama ce se întâmplă…

Tot ce citisem în cele nouă luni de sarcină, tot ce mi s-a spus la spital de către moașă, de către asistente… Am pășit în casă și am uitat tot… Pentru mine a fost greu… Te uiți în oglindă și nu te regăsești deloc… E dureros când plânge și nu știi ce să faci ca să îi alini suferința și să nu mai plângă așa… Toate lucrurile astea m-au epuizat fizic și psihic.

Mare noroc am cu Andrei, pentru că îmi este de mare ajutor… Se descurcă foarte bine și are darul ăsta de a rămâne calm și liniștit în momentele în care eu nu sunt calmă și liniștită”, a spus Gina Pistol pe pagina sa de Instagram, în urmă cu ceva timp…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies