HomeStiri Mondene Gina Pistol se pregătește să revină la „Asia Express”

Gina Pistol se pregătește să revină la „Asia Express”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
Gina Pistol se pregătește să revină la „Asia Express” in Stiri Mondene

Sezonul cinci al emisiunii Asia Express revine, iar Gina Pistol face și ea același lucru. Iubita lui Smiley va reveni la cârma producției mult așteptate, care, de data aceasta, se va filma în America de Sud.

Mexic și Columbia vor fi țările care vor găzdui cel de-al cincilea sezon, iar Oase și Marius Damian vor continua să co-prezinte emisiunea. Conform celor de la viva.ro, discuțiile cu viitorii concurenți au fost deschise, iar aceștia decid dacă acceptă sau nu oferta venită din partea Antenei 1.

Gina Pistol se pregătește să revină la „Asia Express” in Stiri Mondene„În primul rând, nu-i vorba despre «Chefi la cuțite». Acum va începe «Chefi fără limite» pe care-l va prezenta Irina Fodor, întrucât eu nu am putut fi prezentă la filmările care au avut loc în această vară, în Grecia. Nu am fost înlocuită. Deja am fost anunțați că vom începe filmările”, a spus Gina despre zvonurile că ar continua să fie înlocuită de Irina Fodor.

Gina Pistol a vorbit despre trauma care a marcat-o „A și decedat” in Stiri Mondene

Gina Pistol suferă de un sindrom mai puţin obişnuit

În urmă cu scurt timp, Gina Pistol a vorbit despre faptul că suferă de o afecțiune mai puțin întâlnită. Aceasta nu a vorbit până acum despre cele întâmplate, dar și-a făcut curaj și, pe contul său de Instagram, a făcut haz de necaz de situația în care se află.

„Am o problemă. Eu nu pot să stau. Sunt disperată să le fac pe toate. Mă epuizez, mă plâng că mă epuizez. (…) Simt că mai am multe de făcut și am luat o pauză să mă plâng pe Instagram. Mai este careva care suferă de «sindromul Sclava Isaura»? Sincer, este epuizant să îți dai mereu de lucru.

Gina Pistol se pregătește să revină la „Asia Express” in Stiri MondeneEu mă simt mereu vinovată dacă stau. Asta pentru că bunicul meu nu suporta ca nepoții lui să stea și, eu, ca să nu mă certe, îmi căutam mereu de lucru. (…) Și, uite-mă acum, 40 de ani mai târziu, fac același lucru”, a spus prezentatoarea pe Instagram…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed