HomeStiri Mondene Gina Pistol se teme pentru fiica sa: „Îmi fac griji pentru copilul nostru”

Gina Pistol se teme pentru fiica sa: „Îmi fac griji pentru copilul nostru”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 910 views
Gina Pistol a dat o veste teribilă „Riscam să pierd sarcina” in Stiri Mondene

Gina Pistol a devenit mamă în urmă cu aproximativ un an. Deși iubita lui Smiley și-a dorit foarte mult un copil, aceasta este conștientă de faptul că lumea în care trăim nu este atât de pașnică pe cât ar trebui și se teme pentru fiica sa.

„Îmi fac griji pentru copilul nostru de dinainte să se fi născut. Vorbeam cu Andrei( n.r. – Smiley) despre copii, stăteam așa și ne gândeam pe ce lume aducem un copil.

Gina şi Smiley au pregătit un cadou de excepţie pentru majoratul fiicei lor in Stiri MondenePentru că lumea în care trăim, din păcate, nu mai este lumea pe care o știam eu. Nu mai știu în ce interviu am fost întrebată care este cea mai mare teamă a mea și am spus: «Mi-e teamă să nu mă trezesc într-o zi și lumea pe care o știam eu să nu mai fie la fel». Și uite că trăiesc teama!”, a spus aceasta, conform wowbiz.ro, în cadrul unei emisiuni televizate.

Gina Pistol a slăbit 15 kg în doar 30 de zile in Stiri Mondene„Eu m-am bătut cu pumnii în piept și am zis că pot să o cresc singură. O lună mai târziu, îi ziceam lui Andrei că, dacă nu luăm o bonă în curând, mă ia capul. E foarte greu fără ajutor, mai ales dacă ai și campanii cum avem noi. Pentru mine, spălatul părului și aranjatul sunt un lux. E un copil foarte cuminte, dar are și ea momentele ei. Acum stă în funduleț și dă să meargă de-a bușilea, iar eu trebuie să stau lângă ea. Fiecare etapă care vine are greutățile ei.

Gina Pistol se teme pentru copilul ei și al lui Smiley „Îmi fac griji pentru copilul nostru” in Stiri MondeneEu încerc să o adorm de pe la ora 19:30. De la ora 21, apuc să îmi fac și eu un duș, să mă dau cu o cremă pe față, să mănânc ceva. Mă pun în pat când ajunge și Andrei și ne uităm la două episoade de la un serial…

Am adormit pe la 1. Fiica mea s-a trezit astăzi pe la ora 4:30 și m-a luat de nouă. Nu am știut ce mi se întâmplă. Avea chef de joacă, de vorbă; după, nu avea chef de nimic. Mi-a luat două ore să o adorm. La 6:30, m-am pus în pat și a început pisoiul să miaune. Sunt leșinată”, povestea iubita lui Smiley, în urmă cu ceva timp, conform libertatea.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed