Home Stiri Gina Pistol și-a confirmat sarcina

Gina Pistol și-a confirmat sarcina

autor Buinoschi Andreea
197 vizualizari

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu încă din anul 2017. Mai mult decât atât, în ultima vreme au apărut din ce în ce mai multe speculații conform cărora Gina este însărcinată și urmează să nască anul viitor. Deși niciunul dintre ei nu a spus nimic până acum, vedeta de la Antena 1 pare să fi confirmat aceste zvonuri, dar într-un mod mai subtil.

2

Acest lucru a avut loc chiar pe contul de Instagram al prezentatoarei: „Eu nu am o problemă cu cei care nu mă plac. Absolut deloc. La rândul meu, am antipatii și simpatii pentru anumite persoane. Însă mă deranjează atunci când răutatea (gratuită) și prostia se întâlnesc în același om. Nu-i înțeleg pe cei care caută nod în papură și aruncă cu pietre, doar pentru simplul motiv că este cool să te exprimi liber, chiar dacă exprimarea asta liberă înseamnă jigniri și instigare la ură. Cu astea am eu o problemă… Dar… trec printr-o perioadă atât de frumoasă, încât, pentru binele meu, prefer să le blochez accesul la contul meu. Să se ducă liniștiți în neliniștea lor sufletească”.

3

Apropiații cuplului au declarat, în exclusivitate pentru cancan.ro, că viitoare mămică va anunța că este însărcinată în momentul în care va primi confirmarea medicului, cum că lucrurile merge foarte bine, iar sarcina este în parametrii normali.

„A discutat recent cu câteva prietene cărora le-ar fi mărturisit că va face totul public în momentul în care primește toate asigurările medicilor că sarcina decurge așa cum trebuie. Ar fost recent la câteva controale medicale și acum așteaptă rezultatul”, au spus surse apropiate celor doi pentru sursa menționată mai sus.

4

În urmă cu mai multe luni, Gina a vorbit despre relația pe care o are cu Smiley, dar și despre cum se comportă ea în calitate de iubită a unui artist râvnit de multe femei. „Da, da. Ne respectăm foarte mult unul pe celălalt şi nevoile celuilalt. Cumva, eu şi Andrei ne-am găsit unul pe altul, pentru că îi înţeleg şi respect programul şi nu sunt genul de iubită cicălitoare, care să-i reproşeze că a stat prea mult la studio. Dacă petrece mai mult timp acolo decât mi-aş dori eu, mă duc şi eu la studio şi stau cu gaşca de acolo. E foarte interesant să vezi cum se naşte muzica!”, a declarat îndrăgita prezentatoare, conform celor de la okmagazine.ro…

 

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies