Home Stiri Gina Pistol și prima imagine cu burtica de gravidă

Gina Pistol și prima imagine cu burtica de gravidă

autor Buinoschi Andreea
566 vizualizari

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți anul viitor. Deși cei doi nu au confirmat acest lucru, apropiații celor doi au confirmat zvonurile. Cu toate acestea, un mic gest al Ginei a dat-o de gol, iar fanii sunt mai fericiți ca niciodată pentru ea.

În cadrul unei emisiuni TV, aceasta a îmbrăcat o rochie neagră mai largă, tocmai pentru a-i ascunde burtica ce începe să crească. Fără să își dea seama, Gina a făcut un gest care nu lasă loc niciunei intepretări. De mai multe ori, Gina și-a pus mâinile pe burtă, așa cum fac femeile însărcinate.

În urmă cu puțin timp, iubita lui Smiley a recunoscut că este gravidă, într-un mod mai subtil. Deși nu a fost foarte specifică, fanii și-au dat imediat seama despre ce este vorba. „Eu nu am o problemă cu cei care nu mă plac. Absolut deloc. La rândul meu, am antipatii și simpatii pentru anumite persoane. Însă mă deranjează atunci când răutatea (gratuită) și prostia se întâlnesc în același om. Nu-i înțeleg pe cei care caută nod în papură și aruncă cu pietre, doar pentru simplul motiv că este cool să te exprimi liber, chiar dacă exprimarea asta liberă înseamnă jigniri și instigare la ură. Cu astea am eu o problemă… Dar… trec printr-o perioadă atât de frumoasă, încât, pentru binele meu, prefer să le blochez accesul la contul meu. Să se ducă liniștiți în neliniștea lor sufletească!”, a declarat aceasta pe rețelele sociale.

În urmă cu mai mulți ani, Gina Pistol a acordat un interviu pentru cei de la okmagazine.ro și a recunoscut că își dorește să fie mamă: „Sunt momente când sunt arătată cu degetul, că ce e în neregulă cu mine, de la 35 de ani nu am copil şi nu sunt măritată. Nu este absolut nimic în neregulă. Am avut grijă de fratele meu când avea câteva luni, apoi am avut grijă de fratele meu şi de mama când am început să muncesc. Cam asta face o mamă. Şi pentru fiecare dintre iubiţii mei am fost şi mamă. Şi toate acestea m-au obosit un pic. E ca şi cum am avut mulţi copii până acum. De un an şi ceva mă gândesc serios să fac un copil. Doar că îmi e teamă ca cineva să depindă totuşi de mine, cu toate că am mai făcut asta cu cei dragi. Dar am frica asta, ceva mă sperie. Îmi e frică să fiu mamă, dar cred că voi fi una bună. Am încercat să mă echilibrez eu, ca om, până atunci”…

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies