HomeStiri Mondene Gina Pistol și Smiley au spus de ce nu se căsătoresc

Gina Pistol și Smiley au spus de ce nu se căsătoresc

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 761 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/03/Iata-ce-semnifica-„Josephine-numele-pe-care-fata-lui-Smiley-il-poarta-3.jpg

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de aproximativ cinci ani. De un an de zile, aceștia sunt părinții unei fetițe și toată lumea se întreabă de ce nu au făcut nunta nici după acest eveniment.

În cadrul unei emisiuni televizate artistul și iubita sa au spus că le este foarte bine așa cum sunt și nu au nevoie de acte pentru a demonstra cât de bine se înțeleg.

Gina Pistol are o calificare deosebită. Despre ce este vorba in Stiri Mondene„Nu știu ce să zic. Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred că este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm”, a spu Smiley în cadrul emisiunii XNS. 

„Noi suntem ca și căsătoriți. Când o să fie timpul potrivit. Ne este foarte bine așa cum suntem, cu acte și fără acte”, a completat și Gina Pistol.

Gina Pistol și Smiley au spus de ce nu se căsătoresc in Stiri Mondene„Noi am făcut o treabă, fix înainte să plecăm la maternitate. Eu i-am zis Ginei că aș vrea să facem o filmare, la Josephine în cameră, să-i vorbim ei la 18 ani (n.r. – să-i transmită un mesaj). Și Gina mi-a zis că nu poate, că o să plângă… dar, fix înainte cu jumătate de oră sau o oră înainte să plecăm la maternitate, am pus telefonul să vorbim. Nu ne-am făcut niciun plan, am zis hai să vorbim despre ce simțim. Și atât am zis… «Draga noastră Josephine» și am început să plângem amândoi ca proștii.

Gina Pistol și Smiley au spus de ce nu se căsătoresc in Stiri MondeneDar, până la urmă, am reușit să spunem niște lucruri pe care eu nu mi le amintesc, nici nu pot să mă uit la filmare acum, dar vrem să i-o dăm la 18 ani. Eu am învățat asta de la ai mei. Părinții mei, când am făcut 18 ani, mi-au făcut cadou o înregistrare cu mine la trei ani”, a spus artistul, conform celor de la spynews.ro.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed