Home Stiri Gina Pistol și Smiley au vorbit despre fetița pe care o vor avea: „Tații de fete, practic, sunt victime totale”

Gina Pistol și Smiley au vorbit despre fetița pe care o vor avea: „Tații de fete, practic, sunt victime totale”

autor Buinoschi Andreea
338 vizualizari

După ce zvonurile legate de sarcina Ginei au circulat prin presă mai bine de o lună, în cele din urmă, vedeta Antena 1 și artistul au vorbit deschis despre cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Pe canalul său de YouTube, Smiley a postat un filmuleț în care cei doi răspund întrebărilor venite din partea fanilor.

Pe lângă discuțiile despre de cum s-au cunoscut și cele legate de relația lor, îndrăgostiții au vorbit și cu privire la numele pe care îl va purta micuța lor. Fire glumeață, Gina a spus că se va numi „Regina Maria”, deoarece numele de familie al lui Smiley este „Maria”. „Să numim fetița «Regina». Merge foarte bine cu «Maria», are și un pic de «Gina»”. Deși au râs copios pe seama acestei glume, artistul a ținut să menționeze că nu acesta este numele pe care îl va purta: „Nu! Nu o să o cheme așa, stați liniștiți!”.

În timp ce Gina plângea de fericire, Smiley recunoștea că este extrem de speriat de faptul că va fi tată de fată, deoarece nu îi va putea rezista micuței sale: „M-am emoționat mai tare. Eu tot timpul le spuneam prietenilor că, dacă o să fiu tată de fată, o să fiu terminat. Nu știu, tații de fete devin cumva foarte sensibili la fete. Adică e foarte greu sa îi refuzi ceva, ești victimă totală. Tații de fete, practic, sunt victime totale. Sper totuși să nu fiu o victimă totală, să pot să fiu și o figură autoritară”.

Cu toate acestea, cântărețul și prezentatoarea sunt în culmea fericirii și așteaptă cu nerăbdare momentul în care își vor strânge copilul în brațe. Pe Instagram, comentariile au fost de ordinul miilor, fanii fiind extrem de fericiți pentru ei. „Sa fiti sanatosi si sa va bucurati din plin! Tare fericit sunt pentru voi!”, „Ce bucurie!❤️❤️❤️❤️❤️ Felicitări!!!!🎉🎉🎉Sa fiți sanatosi!”, „Felicitari Gina!!!❤️🍷incepe viața frumoasă.👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼😘”, Felicitaaaari!!! Ma bucur din toata inima pentru voi!!!!! Sarcina usoara si bebe santos si vesel!😍❤️❤️❤️❤️”, au fost doar câteva dintre comentariile primite…

Sursa

 

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies