Home Stiri Gina Pistol și Smiley, decizie fără precedent, deși au un copil împreună

Gina Pistol și Smiley, decizie fără precedent, deși au un copil împreună

autor Mirela
358 views 2 minute timp de citit
  • Gina Pistol și Smiley au un program extrem de încărcat.
  • În urmă cu doar câteva zile, Gina Pistol spunea că are o stare de oboseală accentuată.
  • La începutul acestui an, cei doi îndrăgostiți au mers în Seychelles, alături de fiica lor, însă și acolo au trebuit să se ocupe de îngrijirea ei.

Gina Pistol și Smiley au un program extrem de încărcat. Artistul a avut foarte multe concerte în perioada care tocmai s-a încheiat și altele urmează în viitorul apropiat.

Gina Pistol, cu toate că a făcut o pauză din a apărea pe micile ecrane, pentru a se concentra asupra creșterii lui Josephine, aceasta a avut un loc de muncă full time, trebuind să se implice în creșterea celei mici.

În urmă cu doar câteva zile, Gina Pistol spunea că are o stare de oboseală accentuată, deoarece are parte de foarte multă rutină în viața ei, lucru pe care îl detestă, dar și din cauza faptului că nu a mai avut o vacanță de ceva vreme.

Smiley și iubita lui nu au mai avut o vacanță în adevăratul sens al copilului de când au un copil

La începutul acestui an, cei doi îndrăgostiți au mers în Seychelles, alături de fiica lor, însă și acolo au trebuit să se ocupe de îngrijirea ei, ceea ce înseamnă că nu au avut parte de o vacanță așa cum ar trebui.

Cu toate acestea, ieri, Gina și Smiley au postat în mediul online câteva fotografii și un filmuleț prin intermediul cărora și-au anunțat fanii că urmează să plece într-o vacanță de aproximativ o săptămână, fără fiica lor. Deși acestora le va fi dor de Josephine, cei doi vor reuși să își încarce bateriile și să se bucure de câteva zile de liniște, doar unul cu altul.

Gina: „Cum e să stai fără Instagram?”,
Smiley: „Superb”,
Gina: „Acum e în vacanță… Doamne, cu un ochi râd și cu unul plâng. E frumos rău… Cred că merităm și noi 4-5 zile singuri, nu?”,
Smiley: „Da, da”, este discuția dintre cei doi îndrăgostiți.

Gina Pistol a slăbit considerabil după ce a născut

„Mi-a scris toată lumea că am slăbit foarte mult. Nu am slăbit foarte mult, mai am de dat jos vreo 3-4 kilograme. La înălțimea mea, chiar și 2 kilograme în plus sau în minus au un impact foarte mare vizibil. După ce am avut un blocaj și nu mai reușeam să scad sub 59 de kilograme, am început să iau pastilele astea”, a spus Gina în mediul online.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies