Gina Pistol și Smiley serbează prima aniversare a lui Josephine

Share

Gina Pistol și Smiley sunt în culmea fericirii, deoarece fiica lor, Josephine, a împlinit un an. Artistul a făcut o urare specială în mediul online, dedicată fiicei lor.

„Nu știu despre alții, dar, pentru mine, 9 martie nu e Ziua Bărbatului. Josephine împlinește azi un an. Un an de iubire pură, un an de când ne-ai făcut pe mine și pe @ginapistol părinți, un an de când zâmbim, ne emoționăm și ne bucurăm în fiecare zi, un an de când viața noastră e mult mai frumoasă, pentru că o privim prin ochii tăi.
La multi ani, Josephine!”, a scris Smiley în mediul online.

„Spuneam săptămâna trecută că mă înclin în fața mamelor pentru că e greu! Pentru mine, primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram, nu am de gând să fac asta și nici nu o voi face niciodată. Pur și simplu, vă spun care au fost trăirile mele. Pentru mine, primele două săptămâni au fost groaznice. Nu-mi dădeam seama ce se întâmplă”, a spus Gina Pistol, la scurt timp după naștere.

Gina Pistol a întâmpinat mai multe probleme în urma nașterii

„Ultima oară când am trăit o stare de genul ăsta a fost după ce am devenit mamă, când am trecut printr-o criză de identitate și mi-era foarte greu să mă adaptez noului stil de viață. Nu anulează bucuria și fericirea pe care le-am trăit și le trăiesc pentru că am un copil, dar, cumva, am trecut printr-o criză de identitate. Erau momente când îmi era foarte dor de mine și îmi lipseam. Cred că sunt foarte multe femei care se regăsesc în ce spun eu.

Asta îmi spunea Andrei: «Nu mai opune rezistență! Trebuie să înțelegi că viața ta s-a schimbat de acum!». Și, cumva, cred că opuneam rezistență fără să îmi dau seama și am învățat să îmbrățișez noua mea viață. Nu este ușor deloc, dar, cu toate astea, este cel mai minunat greu pe care eu îl trăiesc”, a spus Gina, pentru cei de la cancan.ro…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news