Gina Pistol și Smiley vor apărea într-o producție cinematografică

Share

Gina Pistol și Smiley și-au luat fanii prin surprindere atunci când au anunțat că vor juca în primul film împreuna. Producția cinematografică a fost regizată de către Iura Luncașu și se numește Odată pentru totdeauna. Alături de cei doi îndrăgostiți, în film vor mai apărea: Augustin Viziru, Mihnea Luncașu și Cosmin Natanticu.

„Proiectul a fost învăluit în mister, fiind filmat în pandemie, și nu s-a dorit să se afle mai multe amănunte despre el, mai ales pentru că era o dramă și Smiley nu mai jucase în astfel de proiecte. A mers totul ca pe roate și filmările au durat câteva săptămâni, departe de București. Smiley nu a fost singur, mai ales că și Gina are un rol simpatic în această producție”, au spus surse pentru cei de la click.ro.

În urmă cu doar câteva zile, Smiley a lansat o nouă piesă în care vorbește despre cât este de important să nu uiți de persoanele dragi, adâncindu-te în muncă.

„Orice om ajunge în punctul în care realizează că viața este cu de toate și că e bine ca el să învețe să se împartă între profesie, indiferent care ar fi aceasta, și universul lui, cu tot ceea ce este esențial: familie, prieteni, distracție, pasiuni, evadări. «Purtat de vânt» este strigătul interior al oricărui om împlinit profesional care tânjește după puțin timp pentru el și pentru ceea ce contează în viață”, a mărturisit și Smiley, relatează viva.ro.

Cum iubirea dintre Gina și Smiley se poate vedea cu ochiul liber, prezentatoarea a povestit cum s-a îndrăgostit de artist…

„Când te-am observat eu pe tine, când te-am văzut «altfel»? Că tu, pentru mine, erai Smiley şi atât. Un băiat simpatic, îmi plăcea muzica ta şi ţin minte că, în urmă cu câţiva ani, eram la un eveniment şi urma să cânţi tu, eu eram singură şi cred că şi tu erai singur atunci. Eu nu observ băieţii/bărbaţii care sunt într-o relaţie, pentru mine nu există. Dar atunci parcă erai singur… Erai pe scenă şi cântai «Love is for free» şi chiar mă uitam la tine aşa şi zic: «Chiar e drăguţ băiatul ăsta»”, a mărturisit Gina.

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news