Home Stiri Gina Pistol spune care este motivul pentru care nu o arată pe Josephine

Gina Pistol spune care este motivul pentru care nu o arată pe Josephine

autor Buinoschi Andreea
337 vizualizari

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți la începutul lunii martie. Cu toate că micuța Josephine are aproape cinci luni, nici Gina și nici Smiley nu au publicat o fotografie cu fața acesteia.

De-a lungul timpului, fanii celor doi i-au asaltat cu întrebări legate de motivul pentru care încă nu au arătat-o pe fata lor, dar și de momentul în care o vor face. Ambii au spus că nu este momentul potrivit, chiar dacă insistențele celor din jur sunt multe la număr.

„Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toată energia asta dubioasă de bântuie în mediul online. Cel puțin, nu acum”, a declarat prezentatoarea, conform cancan.ro.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Gina a făcut o serie de InstaStory-uri în care a vorbit despre hărțuirea de care are parte în mediul online, declarând că acesta este motivul pentru care nu vrea să își arate fata.

„Postasem unul dintre mesaje, după care l-am șters și l-am repostat. E ca un semnal de alarmă, nu mi se par normale astfel de mesaje. Se vede clar că doamna respectivă are o problemă și nu aș mai vrea să explic de ce nu vreau să-mi arăt copilul în lumea asta virtuală. De obicei, cei care mă ceartă că nu-mi arăt copilul sunt oameni agresivi, foarte agramați și oameni care au probleme.

Ceea ce mă întristează e că în lumea asta virtuală sunt și copii, și adolescenți, oameni mai sensibili la astfel de mesaje, energii. Și asta cu mesajele e că pot să le dau block, dar m-am trezit cu femei de genul ăsta și la poartă… asta e trist”, a spus Gina Pistol pe pagina sa de Instagram, în urmă cu doar câteva zile…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies