Home Stiri Mondene Gina Pistol suferă de un sindrom mai puţin obişnuit

Gina Pistol suferă de un sindrom mai puţin obişnuit

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 649 views

Gina Pistol are un program extrem de încărcat, mai ales de când a devenit mamă. Astăzi, iubita lui Smiley a vorbit pe contul său de Instagram despre activitățile pe care le face atunci când este liberă. Gina a recunoscut că suferă de un sindrom pe care și fanii săi din mediul online l-au confirmat. Aceasta a declarat că sindromul de care suferă este cauzat de modul în care a fost crescută de către bunicul său.

„Am o problemă. Eu nu pot să stau. Sunt disperată să le fac pe toate. Mă epuizez, mă plâng că mă epuizez. (…) Simt că mai am multe de făcut și am luat o pauză să mă plâng pe Instagram. Mai este careva care suferă de «sindromul Sclava Isaura»? Sincer, este epuizant să îți dai mereu de lucru. Eu mă simt mereu vinovată dacă stau. Asta pentru că bunicul meu nu suporta ca nepoții lui să stea și, eu, ca să nu mă certe, îmi căutam mereu de lucru. (…) Și, uite-mă acum, 40 de ani mai târziu, fac același lucru”, a spus prezentatoarea pe Instagram.

Gina Pistol s-a confruntat cu o criză de identitate

„Ultima oară când am trăit o stare de genul ăsta a fost după ce am devenit mamă, când am trecut printr-o criză de identitate și mi-era foarte greu să mă adaptez noului stil de viață. Nu anulează bucuria și fericirea pe care le-am trăit și le trăiesc pentru că am un copil, dar, cumva, am trecut printr-o criză de identitate. Erau momente când îmi era foarte dor de mine și îmi lipseam. Cred că sunt foarte multe femei care se regăsesc în ce spun eu.

Asta îmi spunea Andrei: «Nu mai opune rezistență! Trebuie să înțelegi că viața ta s-a schimbat de acum!». Și, cumva, cred că opuneam rezistență fără să îmi dau seama și am învățat să îmbrățișez noua mea viață. Nu este ușor deloc, dar, cu toate astea, este cel mai minunat greu pe care eu îl trăiesc”, a spus Gina, pentru cei de la cancan.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed