Home Stiri Gina Pistol, suferințe mari în tinerețe: „Aveam o perioadă în care nu aveam bani”

Gina Pistol, suferințe mari în tinerețe: „Aveam o perioadă în care nu aveam bani”

autor Buinoschi Andreea
171 vizualizari

Gina Pistol a decis să le povestească internauților despre momentele mai puțin plăcute din viața sa, care s-au întâmplat în urmă cu mulți ani. Vedeta a mărturisit că, de multe ori, a prezentat evenimente pe gratis, preferând să lase de la ea, decât să complice lucrurile.

Totul a început, după ce vedeta Antena 1 a promovat, pe contul său de Instagram, clinica la care își face toate analizele și controalele specifice sarcinii. Atunci, câțiva internauți și-au exprimat părerea, spunând că primește numite lucruri sau servicii gratuit doar pentru a le face reclamă.

„Se trezește câte o persoană să spună că primesc totul pe gratis. Da, sunt momente când mai primesc și eu pe gratis sau primesc reduceri. Și eu cred că merit asta, pentru că sunt în showbiz de 20 de ani iar, de-a lungul timpului, am oferit și eu mult timp din viața mea. Eu sunt, de fel, foarte generoasă, am oferit pentru că mi s-a cerut ajutorul, pentru că oamenii care mi-au cerut ajutorul îmi erau dragi, unii erau la început de drum și nu își permiteau să plătească. Am oferit pentru cauze nobile, dar mi s-a mai luat și cu japca, am fost fraierită de foarte multe ori. Am zis că, la un moment dat, o sa vină vremea să primesc și eu.

Aveam o perioadă în care nu aveam bani, dar, cu toate astea, mergeam gratis să prezint evenimente sau pe bani foarte puțini, pentru că voiam să ajut. Îmi amintesc că am fost sunată de o tipă să prezint un bal al bobocilor. M-am dus și am prezentat, iar, la puțin timp, am aflat că domnișoara respectivă și-a luat de trei ori suma pe care am primit-o eu. Deci, mi-am luat și eu țepe, țepe mari, unele de la companii de renume. Eram prea bună, mi-a fost jenă de obraznicia lor și lăsam de la mine”, a declarat Gina, vizibil deranjată de abordarea internauților…

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies