Home Stiri Gina Pistol trece prin momente dificile: „Nici nu mai știu ce să fac. Plâng”. Ce schimbări au loc în viața prezentatoarei

Gina Pistol trece prin momente dificile: „Nici nu mai știu ce să fac. Plâng”. Ce schimbări au loc în viața prezentatoarei

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 341 views 2 minute timp de citit
  • Gina Pistol tocmai ce s-a întors dintr-o vacanță de pe tărâm exotic.
  • Iubita lui Smiley are sentimente contradictorii.
  • La începutul lunii martie, Josephine, fiica pe care Gina și Smiley o au, va împlini doi ani.

Gina Pistol tocmai ce s-a întors dintr-o vacanță de pe tărâm exotic, dar lucrurile nu par să stea prea  bine pentru ea. Iubita lui Smiley are sentimente contradictorii și le-a spus și fanilor despre ce este vorba.

La începutul lunii martie, Josephine, fiica pe care Gina și Smiley o au, va împlini doi ani, iar micuța încă este nedezlipită de părinții ei. Chiar dacă este sănătos și recomandat ca, din când în când, părinții să petreacă timp doar unul cu altul, Gina nu poate să stea fără copilul ei.

Gina Pistol și Smiley au plecat într-o vacanță, fără copil

Nici bine nu au desfăcut bagajele, că Gina și Smiley au împachetat pentru următoarea vacanță. De data aceasta, cei doi au plecat doar ei, pentru a sta doar unul cu celălalt, așa cum nu au mai avut de mult ocazia.

Chiar dacă este bucuroasă că va avea ocazia de a petrece timp doar cu iubitul ei, Gina nu poate să uite de fiica ei, Josephine, pe care a lăsat-o acasă. Printr-o postare făcută pe contul ei de Instagram, Gina Pistol a spus cât îi este de greu fără cea mică.

Iubita lui Smiley se desparte cu greu de Josephine

Aceasta a făcut haz de necaz, spunând că, Josephine nemaifiind cu ea și pentru că nu mai trebuie să o țină de mână, nu știe cum să reacționeze.

„De când am ajuns în aeroport, tot am senzația că îmi lipsește ceva. COPILUL! Mă simt ciudat că am mâinile libere. Nici nu mai știu ce să fac cu ele. Sunt doar eu cu ele. Pe cât punem pariu că o să plâng de dor în următoarele 2-3 h?”, a povestit frumoasa prezentatoare.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies