Home Stiri Gina Pistol urmează să aibă mari probleme din cauza fiicei sale

Gina Pistol urmează să aibă mari probleme din cauza fiicei sale

autor Buinoschi Andreea
174 vizualizari

Gina Pistol a recunoscut mereu că este obsedată de curățenie, dar acest lucru îi dă mari bătăi de cap de când a devenit mamă. Cum micuța sa, în curând, va începe să meargă, Gina deja își imaginează toată dezordinea care urmează să se creeze.

„Sunt la fel de tipicară (n.r. – când face curat). Este epuizant, am avut momente, Doamne… Fac cu ea în brațe. Am zis că, la prima ei aniversare, când o să înțeleagă că trebuie să primească cadouri, o să-i dăruiesc un aspirator, chestii de-astea.

Eu, ca să funcționez bine, am nevoie de ordine în jurul meu. Încerc să țin ordine pe cât posibil. Acum, mă uit prin casă, să duc în pod ce este prin casă, pe jos, pentru când o va lua de-a bușilea. Va înseamna și mai multă curățenie, mai ales când o să înceapă să bage lucruri în gură”, a spus prezentatoarea la Antena Stars.

În timpul carantinei de anul trecut, iubita lui Smiley a recunoscut că ceea ce o deranjează la partenerul său este faptul că nu este ordonat. „Sunt de trei săptămâni în izolare, dar nu mă plictisesc. Nu-mi lipsește nimic. La un moment dat, o să-mi fie dor de colegi, de ceea ce făceam. Ce crezi că mă enervează cel mai tare la colegul de izolare? Că este dezordonat. Mai este din pulpa de curcan în frigider. Aia de ieri. Crezi că îți gătesc zilnic? Azi-dimineață ne-am băut cafeaua împreună și, apoi, a dispărut. Auzi? Te iubesc! Hai acasă!”, spusese Gina Pistol la acea vreme, conform romaniatv.net.

Gina și Smiley au devenit părinții lui Josephine în urmă cu șase luni și sunt mai fericiți ca niciodată. „Copiii sunt minunați și ne predau zi de zi cele mai prețioase lecții de viață pe care, de multe ori, nu avem timpul și înțelepciunea să le înțelegem. Ei mereu știu să exprime esența. Eu mereu m-am înțeles bine cu copiii, am o relație foarte firească și naturală cu ei, poate și pentru faptul că și eu sunt un copil mai mare, în sufletul meu, și ei simt asta”, a spus artistul, potrivit sursei menționate anterior…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies