Home Stiri Gina Pistol vorbește despre perioada în care nu putea face un copil: „Am șanse foarte mici să rămân însărcinată”

Gina Pistol vorbește despre perioada în care nu putea face un copil: „Am șanse foarte mici să rămân însărcinată”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 837 views 2 minute timp de citit

Gina Pistol a devenit mamă în urmă cu aproximativ șase luni. Visul i-a devenit realitate anul acesta, după ce, o bună perioadă, era convinsă că nu va putea să rămână însărcinată, lucru despre care a vorbit de curând.

„Viața mea a fost un șir nesfârșit de întrebări care duceau în aceeași direcție, «Când o să ai și tu un copil?», «Când ai de gând să faci și tu un copil?», «De ce nu ai un copil la vârsta asta?», întrebarea asta mi se pare că este prea intruzivă pentru o femeie, pentru că nu știi prin ce trece femeia respectivă.

După ce am aflat, în urma unui control de rutină, că am șanse foarte mici să rămân însărcinată, adică undeva la 0.1, această întrebare îmi tulbura liniștea pe care, oricum, încercam să o mențin cu greu în sufletul meu, și de fiecare dată îmi puneam pe chip zâmbetul social și răspundeam: «Când o să fiu pregătită », «Când o să fie», dar numai eu știu ce era în sufletul meu”, a spus Gina pe pagina sa de Instagram.

„Noi acum înseamnă TREI! În urma unor analize medicale, acum câțiva ani, am aflat că șansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi!

Am avut multe emoții, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate și am știut că totul este bine. În sfârșit, a venit momentul să aflați de la noi ce am făcut în ultimii trei ani și cum, din doi oameni care se iubesc, vom deveni trei!”, scrisese Gina în momentul în care confirmase zvonurile legate de sarcină.

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi, cu siguranță, următoarele: «Am devenit părinți!». Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița noastră este sănătoasă, are 3.230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste din viețile noastre și știm, deja, că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă”, declarase Smiley…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies