Gina Pistol vorbește despre problemele întâmpinate în sarcină: „Primele două săptămâni au fost groaznice”

Share

Gina Pistol, după ce și-a luat câteva zile de pauză pentru a se obișnui cu rolul de mămică, a revenit pe rețelele sociale, unde le-a povestit fanilor despre experiențele prin care trece în prezent. Iubita lui Smiley a mărturisit că rolul de mamă este foarte greu și, când ajungi acasă cu bebelușul, tot ceea ce ai fost învățat uiți.

„Spuneam săptămâna trecută că mă înclin în fața mamelor pentru că e greu! Pentru mine, primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram, nu am de gând să fac asta și nici nu o voi face niciodată. Pur și simplu, vă spun care au fost trăirile mele. Pentru mine, primele două săptămâni au fost groaznice. Nu-mi dădeam seama ce se întâmplă…

Tot ce citisem în cele nouă luni de sarcină, tot ce mi s-a spus la spital de către moașă, de către asistente… Am pășit în casă și am uitat tot… Pentru mine a fost greu… Te uiți în oglindă și nu te regăsești deloc… E dureros când plânge și nu știi ce să faci ca să îi alini suferința și să nu mai plângă așa… Toate lucrurile astea m-au epuizat fizic și psihic.

Mare noroc am cu Andrei, pentru că îmi este de mare ajutor… Se descurcă foarte bine și are darul ăsta de a rămâne calm și liniștit în momentele în care eu nu sunt calmă și liniștită”, a spus Gina Pistol pe pagina sa de Instagram.

„Băi, jos pălăria în fața tuturor mamelor! Nu e deloc ușor, mai ales la început. Tot ce citești în cele nouă luni de sarcină, tot ce ți se spune la spital de către moașe, de către pediatru, uiți. În momentul în care pășești în casă, uiți tot, dar ne-am descurcat și suntem bine. Zic eu că facem o treabă bună. Mare ajutor am din partea lui Andrei. Se descurcă incredibil de bine. E minunat sentimentul ăsta pe care-l ai când devii mamă. Uiți de tot greul.

Fizic, după operație, mi-am revenit cam din a treia zi, pentru că primele două zile nu au fost cele mai drăguțe zile din viața mea, vă zic sincer. Am purtat din a patra zi un chilot cu un corset care m-a ajutat foarte mult. Am intrat puțin cam greu în el, dar, din a treia zi de purtat, mi-era deja lărguț, iar acum am un corset pe care-l strâng de la o zi la alta din ce-n ce mai strâns. Credeți-mă că fac minuni astea două”, a mai spus Gina Pistol pe rețelele sociale…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news