Home Stiri Mondene Gina și Smiley au angajat o bonă pentru Josephine, deoarece prezentatoarea revine la TV

Gina și Smiley au angajat o bonă pentru Josephine, deoarece prezentatoarea revine la TV

autor Mirela
547 views

După aproape un an de când Josephine s-a născut, Gina și Smiley au decis să angajeze o bonă. Acest lucru s-a întâmplat din cauza faptului că prezentatoarea trebuie să se întoarcă pe platourile de filmare și, cum și Smiley începe filmările și proiectele, nu va mai avea cine să stea cu micuța.

„Gina se pregătește de filmări. Avem un pic de treabă acum. Avem o bonă cu care ne înțelegem foarte bine, care vine în timpul zilei și, dacă e nevoie, mama, mama Ginei. Și, oricum, cred că o să stau și eu mai mult pe acasă, că n-aș vrea să fim amândoi plecați în același timp.

Suntem foarte bucuroși că avem un copil sănătos, cuminte. E superbă, n-am ce să vă zic! Doarme noaptea. Acum, în ultima perioadă, e mai agitată, că i-au crescut dințișorii de jos și, acum, îi crește și al doilea dinte de sus”, a spus Smiley în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

În urmă cu doar câteva luni, Gina a vorbit despre diferențele comportamentale care au existat între ea și Smiley, după ce Josephine a apărut în viața lor.

„Cum trăiește tatăl prima perioadă și cum trăiește femeia sunt două chestii foarte diferite. E mult mai ușor să fii tată. Eu credeam că sunt pregătită, dar treci printr-o furtună hormonală care te lasă un pic răvășită, te uiți în oglindă și nu te mai recunoști.

Plângeam pe urmă, când nu mă vedeai tu. M-ai văzut plângând de foarte puține ori, dar eu plângeam de mult mai multe ori. Ești un pic dezorientată, cel puțin în prima lună. (…) Mi-era drag copilul, dar nu simțeam cum simțeai tu, eu eram și cu operația. Prin ce trece femeia în prima lună e foarte greu de explicat”, a declarat prezentatoarea de la Antena 1 în cadrul emisiunii online a lui Smiley…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed