HomeStiri Gina şi Smiley au pregătit un cadou de excepţie pentru majoratul fiicei lor

Gina şi Smiley au pregătit un cadou de excepţie pentru majoratul fiicei lor

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 733 views 3 minute timp de citit

Smiley și Gina sunt în culmea fericirii de când fiica lor, Josephine, a venit pe lume. De curând, artistul a vorbit despre un cadou pe care aceștia l-au pregătit pentru fiica lor, pe care i-l vor da cu ocazia majoratului.

„În ziua în care s-a născut, am plâns amândoi în camera lui Josephine. Am făcut o filmare pe care vrem să i-o dăm când face 18 ani. Prima dată când am văzut-o, era cu limba scoasă. Și eu la fel, când sunt concentrat, scot limba. Așa mi-am cunoscut eu fiica”, a povestit Smiley, potrivit celor de la cancan.ro.

GINA 12

Smiley și Gina au fost copleșiți de emoții la nașterea lui Josephine

„Noi am făcut o treabă, fix înainte să plecăm la maternitate. Eu i-am zis Ginei că aș vrea să facem o filmare, la Josephine în cameră, să-i vorbim ei la 18 ani (n.r. – să-i transmită un mesaj). Și Gina mi-a zis că nu poate, că o să plângă… dar, fix înainte cu jumătate de oră sau o oră înainte să plecăm la maternitate, am pus telefonul să vorbim. Nu ne-am făcut niciun plan, am zis hai să vorbim despre ce simțim. Și atât am zis… «Draga noastră Josephine» și am început să plângem amândoi ca proștii.

GINA 13Dar, până la urmă, am reușit să spunem niște lucruri pe care eu nu mi le amintesc, nici nu pot să mă uit la filmare acum, dar vrem să i-o dăm la 18 ani. Eu am învățat asta de la ai mei. Părinții mei, când am făcut 18 ani, mi-au făcut cadou o înregistrare cu mine la trei ani”, a spus artistul, conform celor de la spynews.ro.

GINA 14„Ultima oară când am trăit o stare de genul ăsta a fost după ce am devenit mamă, când am trecut printr-o criză de identitate și mi-era foarte greu să mă adaptez noului stil de viață. Nu anulează bucuria și fericirea pe care le-am trăit și le trăiesc pentru că am un copil, dar, cumva, am trecut printr-o criză de identitate. Erau momente când îmi era foarte dor de mine și îmi lipseam. Cred că sunt foarte multe femei care se regăsesc în ce spun eu”, a spus Gina, pentru cei de la cancan.ro.

Sursa

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed