Home Stiri Mondene Giulia a fost inselata de iubit. Vezi cum l-a prins in fapt si ce parere are despre infidelitate

Giulia a fost inselata de iubit. Vezi cum l-a prins in fapt si ce parere are despre infidelitate

autor Tudor Irina
Data publicării: Data actualizării: 804 views
giulia-a-fost-inselata-de-iubit-vezi-cum-l-a-prins-in-fapt-si-ce-parere-are-despre-infidelitate1

Cântăreața Giulia a recunoscut în nenumărate rânduri că a fost înșelată de iubit însă a considerat întotdeauna că infidelitatea poate fi tratată.

Giulia a fost inselata de iubit. Vezi cum l-a prins in fapt si ce parere are despre infidelitate in Stiri Mondene

Vedeta este căsătorită de 13 ani cu Vlad Huidu cu care are doi copii. Însă, a povestit că înainte de a se căsători, în relația pe care o avea cu un alt băiat, aceasta a fost victima infidelității.

„Eu nu m-am gândit. Am fost pusă în situația asta, însă acum foarte mulți ani. Cred că și infidelitatea poate fi tratată”, a dezvăluit Giulia, în exclusivitate, pentru revista VIVA!.

Giulia a fost inselata de iubit. Vezi cum l-a prins in fapt si ce parere are despre infidelitate1 in Stiri Mondene

Giulia a povestit despre momentul în care a fost înșelată

Giulia a declarat că, în urmă cu mulți ani, a fost înșelată de iubitul ei. Astăzi a trecut peste momentul dureros și a povestit cum l-a prins pe iubitul infidel.

L-am prins pe fostul meu iubit că-şi dădea mesaje cu altcineva. Care era scuza lui de fiecare dată când îl prindeam cu mâţa-n sac: «Nu eu! Nu eu, spiritul meu! Nu e telefonul meu. Nu înţeleg ce a vrut aia să zică: «pup buziţele tale moi».
Eu eram cu patru topoare… Dacă aş fi putut. Eu ce-i zic: «Mâine am examenul de permis, iau permisul şi primul meu drum va fi la Sinaia şi te iau cu mine».
Primul meu mesaj după ce am luat sala, i-am scris: «Hai că am luat sala, te anunţ când iau şi traseul ca să-ţi faci băgăjelul şi să mergem la ea la Sinaia». Ghici peste cine am dat la traseu… Peste poliţistul drăguţel din cauza căruia picasem sala prima dată”, a povestit artista Giulia…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed