Giulia își pune soțul la dietă

Share

După ce au consultat un nutriționist, Giulia și soțul ei au decis să își schimbe în bine stilul de viață și alimentația.

Însă, din păcate, acest lucru nu a durat prea mult, pentru că amândoi au cedat rapid în fața ispitelor culinare, fiind destul de pofticioși.

Artista recunoaște că face eforturi foarte mari de a-și ține în frâu pofta de mâncare și dulciuri, de aceea, pentru ea, dietele sunt un mare chin. Recent, cei doi s-au hotărât din nou să treacă la regim. Ba mai mult, Giulia și-a pus soțul la dietă, considerând că asta ar motiva-o și pe ea să mănânce mai sănătos.

„Am cedat amândoi în ultima perioadă, dar nu exagerat, cel puțin la mine nu este exagerat. El ar putea să mai lucreze un pic la chestia asta, dar ne revenim. O să ținem iarăși dietă înainte de Crăciun ca să putem să mâncăm de Crăciun când vrem și cum vrem. Nu mănânc pâine, foietaje, dulciuri, dar gust acum din toate lucrurile care îmi fac poftă. El a cedat la pâine, iar eu, la paste. Dar măcar mănânc paste integrale și mă gândesc că poate nu o să îngrașe”, ne-a mărturisit artista…

„Cred că are de dat vreo 16 kg jos, cât a dat și data trecută, dar acum să vedem. O să ne apucăm când o să-i vină cheful de regim. Acum am învățat și eu să gătesc cât mai sănătos posibil și dacă o să reușesc să scot din dieta lui pâinea și dulciurile, o să fie mult mai simplu”, a declarat, pentru Libertatea, Giulia Anghelescu. Artista recunoaște că nu are deloc o misiune ușoară, întrucât în casa lor este întotdeauna un desert. Cea care sabotează planul lor de slăbire este soacra lui Vlad Huidu. „Mama face dulciuri des. Bune. El mănâncă și eu gust. Mama e mamă, ce să facem? Nu se poate abține și face tot felul de prăjituri și plăcinte, tot felul de chestii foarte gustoase”, a încheiat ea.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news