HomeStiri Mondene Giulia Nahmany, lansare carte special scrisă pentru oamenii aflaţi în suferinţă

Giulia Nahmany, lansare carte special scrisă pentru oamenii aflaţi în suferinţă

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 950 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/06/Giulia-nahmany-5.jpg
Luna trecută, cântăreaţa şi prezentatoarea TV Giulia Nahmany a lansat o carte, pe care a scris-o special pentru toţi oamenii aflaţi în suferinţă şi care au nevoie de un real sprijin moral, de sfaturi şi puterea de a depăşi fiecare situaţie întâmpinată. Durerea sufletească provocată de trecerea în nefiinţă a mamei sale a determinat-o pe Giulia să devină o femeie mult mai puternică, mult mai fericită datorită familiei sale minunate, adoptând astfel un stil de viaţă mult mai sănătos. 

Giulia-nahmany-5

„Cartea de fata insumeaza in paginile ei povestea aceasta simpla, dar atat de complicata a regasirii mele. O poveste autobiografica pe alocuri, despre renuntare, despre putere, despre redescoperire, despre munca, despre ambitie si determinare, despre tot ceea ce ne compune pe fiecare dintre noi, daca stim si avem puterea de a ne intelege si de a ne depasi toate angoasele. Si nu, nu este o introspectie, este pur si simplu un jurnal al luptei mele reale, fizice si spirituale cu mine insami, o batalie concreta si nemiloasa cu toate patimile si pornirile mele, cu dorintele si lasitatile mele, cu suferintele si nesigurantele mele.

Am plecat la acest drum pentru a le aduce celor aflati in impas o solutie pentru zbaterea lor aparent lipsita de sanse. Si, citindu‑mi randurile, sa se ajute sa inteleaga ca nu sunt singuri si nici nu trebuie sa abandoneze lupta ori speranta chiar daca se simt astfel”, a declarat Giulia, în momentul lansării cărţii.

Artista a prezentat de-a lungul întregii cărţi  33 de adevăruri universale, pe care ea însăşi le-a descoperit şi care au ajutat-o să devină mult mai puternică, atunci când a avut nevoie.

„33 la numar au fost lucrurile simple care mi‑au schimbat radical viata. Si nu cred ca din intamplare. Coincidenta sau nu, aveam aproape 33 de ani cand a inceput prefacerea. 33 e o cifra magica si pentru un necrestin, nu numai un simbol desavarsit pentru crestini. 33 e cifra destinului in filosofia esoterica, 33 e numarul ce controleaza legatura dintre lumea materiala si cea spirituala, este cifra lui Dumnezeu, numarul superior destinat sufletelor care se cauta si alegerea caii pe care o au de urmat cu toate cele ce le asteapta inainte. Pe drumul catre inainte. Mergand mai departe.

33 e un nou inceput, e o linie clara de demarcatie intre mine cea de ieri si cea de maine. E cifra regasirii mele. Iar aceasta carte este suma acestui drum anevoios catre mine insami, ori e poate chiar un mic indrumar despre curaj si determinare pentru voi, pentru ca si voi sa aflati in acest fel, prin mine, unde se ascund zambetele voastre de mult ratacite. Si sa le aduceti astfel in lumina, mergand mai departe mai puternici fiind, mai sanatosi, mai fericiti”, a mai relatat scriitoarea.

giulia-nahmany-primul-pictorial-cu-fetitele-ei-sunt-comorile-mele-uite-ce-simpatice-sunt-micutele_7_1_size1

8-vedete-giulia-si-mama

Sursa photo: evzmonden.ro; perfecte.ro; click.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed