Glumă de prost-gust la adresa lui Donald Trump

Share

Președintele Donald Trump, ținta unei glume foarte proaste

March 10, 2014 - Ft. Lauderdale, Florida, U.S. - DONALD TRUMP testifies during a civil case at the Broward County Courthouse brought by buyers of condos at Conrad Fort Lauderdale. Plaintiffs say they only bought because they thought Trump was the developer, but he pulled out of the project. (Credit Image: © Amy Beth Bennett/Sun-Sentinel/ZUMAPRESS.com)

O actriță foarte cunoscută din America a făcut o glumă, din punctul ei de vedere, postând o fotografie cu ea ținând în mână mulajul reprezentând capul tăiat și plin de sânge al lui Donald Trump. Kathy Griffin, o actriță cunoscută de comedie, și-a pierdut serviciul în urma glumei sumbre pe care a făcut-o. Aceasta avea un contract cu postul CNN, care a fost nevoit să înceteze colaborarea în urma acestui moment jenant.

Glumă de prost gust la adresa lui Donald Trump

Actrița a apărut într-o fotografie ținând în mână mulajul cu capul lui Donald Trump, plin de sânge. În urma acestei întâmplări, au apărut critici atât din partea republicanilor, cât și a democraților.

Fotografia s-a dorit a fi o glumă, însă nu a fost deloc gustată, mai ales la nivelul familiei lui Donald Trump.

„Ca mamă, soție și fiintă umană, acea fotografie este foarte deranjantă. Când vă gândiți la unele dintre atrocitătile care se intamplă astăzi în lume, a exhiba o astfel de fotografie ca aceasta este pur și simplu un lucru greșit și mă face să-mi pun întrebări despre sănătatea mintală a persoanei care a făcut-o”, a declarat soția lui Trump, Melania Trump.

Fiul cel mare al președintelui, Donald Trump Jr., a fost și mai deranjat:

„Dezgustător, dar deloc surprinzător. Aceasta este astăzi opoziția. Ei consideră acceptabil. Imaginați-vă cum ar fi fost dacă un conservator i-ar fi făcut acest lucru lui Obama când era președinte!”

Glumă de prost gust la adresa lui Donald Trump 1

Kathy Griffin a fost nevoită să își ceară scuze în mod public, pentru a calma reacțiile în lanț, care nu mai încetau să apară. Aceasta a recunoscut că a întrecut limita. În urma acestei întâmplări și a valului de critici, postul CNN a anunțat că a încetat colaborarea cu actrița Kathy Griffin…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente