Home Stiri Gradul de rudenie dintre Gigi Becali și soția sa, mai puțin cunoscut până acum. Iată ce legătură există între ei!

Gradul de rudenie dintre Gigi Becali și soția sa, mai puțin cunoscut până acum. Iată ce legătură există între ei!

autor Buinoschi Andreea
235 vizualizari
loading...

Toată lumea îl cunoaște pe Gigi Becali, dar puține sunt persoanele care știu și ce legătură există între el și soția sa. Cei doi sunt, de fapt, rude și nu au ajuns împreună așa cum o fac cuplurile căsătorite.

Gigi Becali face parte dintr-o familie de aromâni, iar căsătoriile aranjate sunt o practică foarte des întâlnită în tradițiile acestui popor. Așadar, se pare că nici Becali nu a scăpat de acest lucru și a trebuit să se însoare cu o fată care deja îi fusese promisă cu mult timp înainte.

2

Gigi Becali și soția sa au peste 25 de ani de căsnicie, dar iată cum a început totul! În anul 1984, familia lui Becali a aranjat cu familia Luminiței ca, în zece ani de la respectiva înțelegere, cei doi să ajungă în fața altarului.

Mai mult decât atât, Gigi Becali și Luminița nu sunt simple cunoștințe, între ei doi fiind ceva chiar mult mai mare și mai important. Aceștia sunt, de fapt, verișori de gradul al treilea. „Bunicii noștri au stat în aceeași casă, suntem rude de gradul trei, dar asta contează mai puțin”, a declarat Gigi Becali.

3

„Așa a vrut Dumnezeu, să îmi cadă dintele, și mi-a căzut! Mie nu mi-e rușine, de ce să îmi fie? Mai ales că eu sunt însurat, nu mai am nevoie să mă însor, am o soție pe care o iubesc foarte mult și Dumnezeu mi-e martor! Mi-ar fi fost rușine dacă furam sau păcătuiam! Bărbatul este Dumnezeul femeii. Femeia este biserica. Am o soţie pe care o iubesc foarte mult şi Dumnezeu mi-e martor!”, declara omul de afaceri.

4

Așadar, chiar și după aproape trei decenii de căsnicie, cei doi se iubesc la fel de mult ca la început. Aceștia au reușit să își întemeieze și o familie minunată, iar iubirea dintre ei nu pare să dispară vreodată…

Sursa

Sursa

 

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies