Home Stiri Grepfrutul, fructul miraculos. Iată de ce trebuie consumat zilnic!

Grepfrutul, fructul miraculos. Iată de ce trebuie consumat zilnic!

autor Elena Yvette
590 views 1 minute timp de citit

Acest fruct este cunoscut pentru efectul antioxidant pe care îl are, dar și pentru beneficiile pe care le aduce sistemului digestiv și celui imunitar, contribuind la întărirea acestora, dar și la scăderea nivelului de colesterol din organism.

Grapefruit-ul, fructul miraculos

Grepfrutul ajută la eliminarea kilogramelor nedorite

Un studiu care a fost publicat de către Journal of Medicinal Food, la care au participat 91 de pacienți suferinzi de obezitate cărora li se administrau capsule de grepfrut, suc și fresh sau capsule placebo, au înregistrat rezultate uimitoare.

Cei care au consumat grepfrut sub diverse forme au scăzut în greutate și-au îmbunătățit rezistența la insulină și metabolismul, pe când cei cărora li s-au administrat capsulele placebo nu s-au bucurat de aceleași rezultate.

Grepfrutul și pietrele la rinichi

Acidul citric conținut de grepfrut împiedică dezvoltarea pietrelor la rinichi și poate distruge pietrele mici care sunt deja formate…

British Journal of Nutrition a publicat un studiu prin intermediul căruia s-a demonstrat că femeile care consumă zilnic un litru de suc de grepfrut, portocale sau mere, au șanse reduse de a face pietre la nivelul rinichilor.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies