Home Stiri Grasu XXL recunoaște că a lovit un fan în timpul unui concert! „O palmă după ceafă nu e bătaie, dar chiar şi aşa gestul meu nu are nicio scuză!“

Grasu XXL recunoaște că a lovit un fan în timpul unui concert! „O palmă după ceafă nu e bătaie, dar chiar şi aşa gestul meu nu are nicio scuză!“

autor Elena Yvette
477 views 1 minute timp de citit

Cântărețul Grasu XXL recunoaște că, în timpul unui concert susținut în cadrul unui bal al bobocilor din București, a lovit un tânăr.

1362126378grasuxxl

Dragoş Nichifor, cunoscut ca Grasu XXL, a cântat la balul bobocilor de la Facultatea de Chimie. Se pare că artistul s-a simțit jignit de un fan, motiv pentru care și-a ieșit din fire și l-a lovit. Momentul a fost filmat și difuzat, mai apoi, în cadrul Observatorului de la Antena 1.

„Eram împreună cu prietenii mei şi mă distram, chiar dacă nu agreez acest cântăreţ. La ceva timp am început să-mi exprim dezacordul faţă de versurile sale prin intermediul unor semne nu tocmai adecvate, ce-i drept. După un timp el a observat acest lucru şi a trimis bodyguarzii să ia măsuri. Necunoscându-mi identitatea, aceştia au luat măsuri împotriva altei persoane, agresându-l doar verbal şi spunându-i să părăsească clubul. În acest timp, după cum se poate observa şi pe filmare artistul a coborât de pe scenă şi m-a lovit“, a povestit tânărul.

„O palmă după ceafă nu e bătaie, nebunilor care sunteţi voi. Ar fi trebuit la cum s-a comportat copilul respectiv. Chiar şi aşa, eu am greşit, palma trebuia să i-o administreze cineva acasă. După cum am spus şi aseară, eu am greşit, gestul meu nu are nicio scuză!“, a scris artistul pe pagina de Facebook.

Până în acest moment, tânărul nu a depus vreo plângere împotriva artistului.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies