HomeStiri Mondene “Gură, taci!” Cântă Ştefan Bănică!

“Gură, taci!” Cântă Ştefan Bănică!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 864 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/09/12032272_10153274319979107_7582749954055226220_n_800x800.jpg

După ce le-a convins pe vedete să fie alături de el în campania demarată pe internet, Ştefan Bănică Jr. vine cu o nouă piesă, pentru care are şi un videoclip. “Gură, taci!” este o melodie energică, ce îţi dă o stare de bine iremediabilă.

stefan banica jr

„Totul a pornit de la o glumă pe care o făceam cu un amic de-al meu şi ziceam: <<dacă m-aş porni eu să spun ce ştiu …, dar mai bine: gură, taci!>> De la o joacă a devenit un cântec în toată regula. Tu îi vorbeşti inimii, îi spui ce simţi, dar mintea îţi ordonă <<gură, taci!>>, lucru care ni se întâmplă tuturor în viaţa de zi cu zi. <<Gură, taci!>> poate avea foarte multe sensuri, mai ales în contextul actual politic, social, monden”, a declarat Ştefan Bănică.

Cântăreţul îşi va promova noul single, printr-un turneu ce va cuprinde 8 oraşe. Astfel, până pe 20 noiembrie, artistul va ajunge în Galaţi, Constanţa, Timişoara, Craiova, Braşov, Bacău, Iaşi dar şi Suceava.

„Piesa e veselă, plină de ritm şi energie. Iar videoclipul a fost una dintre cele mai relaxante filmări din ultimii ani, ne-am distrat toţi. Multumesc tuturor colegilor şi prietenilor mei din teatru, film, muzică, sport, televiziune, care au participat la campania online #GurăTaci. Sper să vă placă noul meu cântec! Dacă nu, <<gură, taci!>>”, a mai adăugat Ştefan Bănică.

Sursa foto: facebook.com

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed