HomeStiri Mondene Guvernul plafonează indemnizația pentru creșterea copilului. Reacția Simonei Gherghe

Guvernul plafonează indemnizația pentru creșterea copilului. Reacția Simonei Gherghe

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 737 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/05/Guvernul-plafonează-îndemnizația-pentru-creșterea-copilului.-Reacția-Simonei-Gherghe.jpg

După ce s-a aflat că Guvernul plafonează indemnizația pentru creșterea copilului, Simona Gherghe a avut o reacție neașteptată cu privire la acest lucru, mai ales datorită faptului că vedeta este însărcinată.

Guvernul plafonează îndemnizația pentru creșterea copilului. Reacția Simonei Gherghe

„Mi se pare că se creează o discriminare între salariați. Toți plătim impozite. La impozite nu zice nimeni că dacă depășim o anumită cotă se plafonează. Problema nu este suma la care se plafonează, ci pragul. E o chestiune de principiu. Guvernul Cioloș a vrut să facă aceeași prostie și președintele PSD, Liviu Dragnea, a condamnat acea intenție. Aș vrea să-l rog pe domnul Dragnea să-mi arate acum în programul de guvernare implementat unde scrie în acest program de guvernare că urmează să fie plafonată această indemnizație de creștere a copilului… Eu înțeleg că Guvernul e disperat să găsească soluții de creștere a veniturilor și nu de scădere, dar dacă le scazi să nu o facă totuși de la copii”, a menționat Simona Gherghe.

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed