Home Stiri Mondene Hainele aduc boli grave! Vezi aici despre ce este vorba! Vei ramane uimit!

Hainele aduc boli grave! Vezi aici despre ce este vorba! Vei ramane uimit!

autor Elena Yvette
649 views

Am ajuns la un capitol mai delicat, cel putin unele dintre noi il vor considera a fi in acest mod. Imbracamintea, de orice fel, joaca un rol extraordinar de important in viata fiecarei doamne si domnisoare din simplul motiv ca ea este care care ne reprezinta din momentul in care iesim pe usa si dam nas in nas cu alte persoane. Si nu numai, traim intr-o epoca unde mai mare accentul se pune pe ceea ce porti, ce brand, cati bani ai atribuit pentru aceste placeri, fata de cum esti cu ca om si ce se intampla in interiorul tau.

Hainele aduc boli grave! Vezi aici despre ce este vorba! Vei ramane uimit!

Oricum ar fi, lucrurile nu se vor opri aici, ci din contra, se va avansa spre rau – din ce in ce mai rau. Poate daca n-ar exista si concurenta continua dintre femei, chiar si pe strada si de fel de fel de rautati atribuite daca vestimentatia ta nu este in standardele societatii, totul s-ar intampla in cu totul alt mod.

Daca este sa vorbim strict de subiect si sa ne axam pe ceea ce ne aduce grave afectiuni, lucrurile vor sta in felul urmator: specialistii afirma ca pe primul loc ar fi pantofii cu toc de orice fel, chiar si cu talpa ortopedica, deoarece fiecare incaltare ne duce mai aproape spre dureri de spate, de coloana, dureri lombare, modificari ale mersului si chiar ale oaselor picioarelor. Poate daca ne gandim doar la cat de bine aratam intr-un moment pe tocuri de 15 cm, in mod sigur nu ne vor interesa si cele spuse de mai sus care vor afecta pe termen lung.

Pe locul doi ar fi articolele vestimentare stramte si exagerat de stramte. Multe femei s-au plans ca in urma purtarii unor blugi sau pantaloni cu o marime mai mica, decat cea normala de fapt, au inceput sa simta furnicaturi sau chiar sa nu se poata misca. Sa nu uitam si de infectiile genitale, deoarece acel material intr-un punct va veni in contact cu pielea sensibila.

Pe langa toate acestea, putine sunt femeile care stiu ca toate articolele vestimentare, inainte de a fi purtate trebuie spalate in prealabil. Toate chimicalele existente in tesatura vor afecta pielea, ori pe moment, ori intr-un viitor mai apropiat decat credeti. Incercati sa nu neglijati toate cele spuse mai sus si priviti-le ca si unele sfaturi, deoarece va pot scapa de multe batai de cap.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed