Hannelore, prima declarație despre împăcarea cu Bogdan


160

În ultimul timp s-a tot zvonit faptul că Hannelore Ulrich, fostă concurentă a emisiunii Insula Iubirii, s-ar fi împăcat cu Bogdan Ionescu, fostul ei soț, pe care îl cunoscuse în cadrul aceleiași emisiuni.

Frumoasa blondă a reacționat recent cu privire la posibila împăcare și a eliminat orice dubiu, aceasta susținând că nu este adevărat. Divorțul dintre ea și Bogdan a fost făcut public chiar de Hannelore în luna ianuarie a acestui an, ulterior declarând că au rămas în relație bune, de prietenie.

„E şi normal să rămânem în relaţii bune, nu crezi? Adică am stat aproape opt ani împreună. Trăim în acelaşi oraş, cum ar fi să nu ne salutăm? Nu mai comunicăm ca înainte, dar vorbim. Deocamdată nu, dar nu se ştie ce ne rezervă viaţa. Nu se ştie niciodată. Deocamdată nu se pune problema de nicio posibilă împăcare, pur şi simplu suntem într-o relaţie foarte bună. Da, ne-am întâlnit. Şi nu ne-am întâlnit singuri, ne-am întâlnit cu mai mulţi. De comun acord a fost şi despărțirea şi cred că dacă ar fi cazul, vreodată, de vreo posibilă împăcare, ar fi de comun acord şi asta. Eu, despre Bogdan, voi vorbi frumos toată viaţa mea şi toată viaţa mea voi avea o sensibilitate pentru el, pentru că a fost primul bărbat din viaţa mea”, a spus Hannelore în cadrul unei emisiuni TV…

„(…) Am învățat ceva important datorită «Insulei iubirii»: că viața se trăiește nu se îngroapă, că sentimentele se recunosc şi nu se ascund, că oamenii se schimbă mereu și nu se cimentează pentru eternitate și că nu trebuie să ne fie frică, să ne ascundem. Să fim așa cum suntem. Da, Andy e un bărbat frumos și mi-a plăcut, e un bărbat interesant, m-a atras și am vrut să mă ascund. Dar am greșit și realitatea ați văzut-o voi. Mă bucur că l-am cunoscut și, de asemenea, soțul meu sau fostul, e un om bun, care m-a susținut şi care a fost alături de mine, am avut momente frumoase, dar şi grele, un bărbat lângă care m-am maturizat, am învățat şi față de care în unele situații am greşit, un om minunat, dar nu ne potrivim, poate nu acum sau poate nici in viitor. Dar asta nu e o problemă, experiențele vieții sunt bine-venite, pentru asta trăim.

Citește și:  Privește aceste fotografii: un tată cu fiul său pe parcursul a 26 de ani

Suntem diferiți și viața ne oferă surprize, să le trăim și să nu ne mințim! În legătură cu verigheta, acest minunat simbol al uniunii, cercul perfect care continuă și nu se întrerupe niciodată… un adevăr stabilit de mii de ani…îl respecți dar… oamenii mai iau și o pauză, relațiile se schimbă, se transformă și regenerează. Să luăm exemplu de la natură: totul are un început și un sfârșit și să nu regretăm, să trăim, să respectăm și să lăsăm resentimentele la o parte. O femeie poate fi cea mai puternică atunci când este subestimată şi se renaște atunci când alții se aşteaptă mai puțin. Un început de an frumos, plin de realizări și o zi minunată vă doresc tuturor!” – este o parte din mesajul scris Hannelore pe Instagram, la începutul acestui an…

loading...