Horia Brenciu a vorbit cu emoție despre ADOPȚIA fiului său. Cât a durat tot procesul?

Share

Horia Brenciu a vorbis deschis despre adopţia fiul său, Toma.

Toma a intrat în familia lui Horia Brenciu după un proces lung şi greoi care a durat trei ani. Horia este un tată foarte mândru de fiul său, mai ales că este singurul băieţel din marea familie Brenciu. Horia mai are încă trei fete, Maria, Andreea şi micuţa Mina.

Horia Brenciu a vorbit cu emotie despre ADOPTIA fiului sau. Cat a durat tot procesul

Horia vorbeşte cu emoţie în glas atunci când este întrebat despre Toma. Este îndrăgostit de mititel şi consideră că Dumnezeu i-a ajutat, iar la capătul unui drum lung şi anevoios a apărut şi minunea.

„Aş zice că am fost ajutaţi de Dumnezeu. Toată procedura a durat aproape trei ani. Toma a fost cu noi în tot acest timp şi în rest nimic nu a contat. De fapt, ideea e că poţi trece prin orice, dacă la capătul drumului te aşteaptă o minune”, a declarat emoţionat Horia Brenciu.

Toată familia lui Horia este foarte ataşată de micuţul Toma, şi se pare că sunt chiar într-o competiţie a afecţiunii faţă de băieţel.
„E un fel de competiţie a afecţiunii între noi. E de la sine înţeles şi de ce. Toma e tot un zâmbet, cântă tot felul de cântece şi are o privire tare galeşă. Fetele se întrec în a-i găsi apelative precum Soarele meu, Zeus, Îngeraş. Şi lista poate continua, credeţi-mă…”, a mai declarat simpaticul jurat.

Horia Brenciu a vorbit cu emotie despre ADOPTIA fiului sau. Cat a durat tot procesul 1

Horia Brenciu este căsătorit cu producătoarea TV Alice Dumitrescu. Alice este topită după Toma şi a făcut o mărturisire foarte emoţionantă:

Toma… nu e sânge, din sângele meu. E suflet din sufletul meu.”

Chiar dacă este mereu în centrul atenţiei, Horia Brenciu a reuşit să ţină povestea cu adopţia lui Toma departe de ochii presei…

Horia Brenciu a vorbit cu emotie despre ADOPTIA fiului sau. Cat a durat tot procesul 4

„Am învăţat că lucrurile cele mai frumoase în viaţă trebuie preţuite profund. Ele nu trebuie neapărat trâmbiţate opiniei publice. Toma era al nostru, indiferent că aflase lumea sau nu. Poate că a fost ceva egoist la mijloc. L-am ţinut doar pentru noi doi ani şi jumătate”, a spus Horia.

 

Sursa: libertatea.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news