Home Stiri Horia Brenciu vrea sa fie tatic

Horia Brenciu vrea sa fie tatic

autor Elena Yvette
451 vizualizari

Horia Brenciu se pare ca s-a saturat sa fie burlac si isi doreste sa isi intemeieze o familie. La 40 de ani, Alice Dumitrescu, i-a facut cel mai frumos cadou cantaretului si anume, a ramas insarcina si va da nastere unei fetite.

horia brenciu alice dumitrescu

Stimaţi meseni. Acum în anul de graţie 2012 tind să duc la îndeplinire tripticul omului realizat: copac plantat, apartament achitat, şi…ce mai era….aaa, copilul! Anul acesta, de 40 de ani nu puteam să primesc un cadou mai frumos decât un print sau o prinţesă moştenitoare! Când mi s-a dat vestea eram pe scenă; sper că atunci când va veni pe lume eu să fiu spectatorul. Acum sunt cu adevărat în Ţara Minunilor, cu Alice cu tot!” a declarat Horia Brenciu.

„Cea mică dă foarte mult din picioare. I-am atras atenţia că fotbalul în ţara noastră nu e atât de frumos şi că vreau să cânte. Trebuie să cânte neapărat. Trebuie să aibă puţin din vocea lui tata şi din frumuseţea mamei. Dacă va dori să fie sportivă, nicio problemă: va fi prima sportivă de la olimpiadă care, în timp ce aleargă, cântă” a mai declarat Horia Brenciu.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies