Horia Brenciu i-a cerut lui Mos Craciun inca un copil. Vezi cum a reactionat sotia acestuia!

Share

Horia Brenciu este cel mai simpatic tătic-vedetă. Are patru copii minunați, este căsătorit cu producătoarea de televiziune Alice Dumitrescu și, mai nou, a dezvăluit că i-a cerut lui Moș Crăciun un cadou foarte special.

A trecut aproape un an de când Horia Brenciu a dezvăluit că familia lor s-a mărit după ce l-au adoptat pe Toma, în vârstă de trei anișori.

Atunci când vorbește despre copiii lui, juratul de la X Factor este convins că aceasta este menirea lui: să aibă grijă de cei patru moștenitori ai săi.

Brenciu crede ca Moș Crăciun ii va aduce cadoul dorit. Soția lui nici nu vrea sa audă.

„Îmi place să mă joc cu păpușile, să joc mima sau să pictez alături de copiii mei. Ne jucăm de-a v-ați ascunselea în casă și e demențial! Recent i-am propus soției mele să se gândească la al cincilea copil. E adevărat că s-a întors și a plecat în camera cealaltă, dar eu o să insist, mai ales că atunci când a venit Mina tocmai îi scriam lui Moș Crăciun, la fel și când a venit Toma, iar în interviurile de acum cinci-zece ani eu exact așa gândeam: la 40 de ani, vreau să am patru copii!”, a spus artistul…

„Eu, în momentul de față, cred că am fost făcut ca să am grijă de cei patru copii ai mei. Într-adevăr, a crește un copil înseamnă să te autodepășești”, a declarat Horia Brenciu la o emisiune din cadrul Antena Stars.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente