Home Stiri Horia Brenciu, dezvăluiri despre moartea mamei sale când el avea doar 11 ani

Horia Brenciu, dezvăluiri despre moartea mamei sale când el avea doar 11 ani

autor Mirela
228 views 2 minute timp de citit
  • Horia Brenciu a reușit să își construiască o familie superbă.
  • Cu toate acestea, mama lui s-a stins de viață atunci când acesta avea doar 11 ani.
  • Artistul are doar cuvinte de laudă la adresa mamei sale, chiar dacă nu a stat prea mult alături de ea.

Horia Brenciu are o familie minunată, dar care pare că a luat naștere dintr-o durere foarte mare. Actorul și-a pierdut mama pe când el avea doar 11 ani.

Cu toate acestea, fostul jurat de la „Vocea României” a reușit să depășească momentul și să își transforme durerea într-o iubire necondiționată față de familia sa. Acesta a vorbit deschis despre trauma lui, dar are doar cuvinte de laudă la adresa mamei sale.

Horia Brenciu și-a pierdut mama când avea doar 11 ani

„Copilăria mea și adolescența mea s-au desfășurat ba la cozi la pâine și lapte, ba în pădure, la strâns ciuperci, ba pe terenul de baschet de la Șaguna, bătând mingea alături de prietenii mei. Celelalte goluri erau umplute de orele de școală, la Gimnaziul Andrei Mureșanu sau, ceva mai târziu, la Liceul Andrei Șaguna. Paradoxal, am strâns puține absențe de-a lungul anilor.

Părintele din mine trebuie să iubească necondiționat și, la fel cum vreau să fiu bun pe scenă, vreau să-mi perfecționez și meseria de tată. Indiferent ce-aș face, ce-aș citi sau învăța, profesorii mei cei mai buni sunt cei patru copii ai mei.

În cei 11 ani pe care i-am trăit alături de mama mea, am putut realiza, chiar dacă n-a fost o perioadă bogată în amintiri, că am avut cea mai frumoasă, înțeleaptă și iubitoare mamă din lume”, a spus Horia Brenciu pentru viva.ro.

Fostul jurat a adoptat un copil

Horia Brenciu a adoptat un copil în urmă cu ceva timp. Acesta a luat decizia în momentul în care el și soția lui auziseră de faptul că o tânără care era însărcinată voia să avorteze.

Cei doi au demarat toate demersurile necesare pentru a putea deveni, din punct de vedere legal, părinții copilului. Acum, artistul vorbește cu foarte multă mândrie despre acest lucru și este extrem de fericit pentru că a reușit să îi salveze viața copilului respectiv.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies