Horia Brenciu este un bărbat împlinit: „…nu e sânge din sângele meu. E suflet din sufletul meu”

Share

Horia Brenciu este unul dintre cei mai simpatici oameni de televiziune.

Horia Brenciu este un bărbat împlinit 1

Este imposibil să rămâi trist la apariţia lui. Este plin de viaţă, mereu pus pe şotii şi gata să ne uimească cu vorbele lui de duh.

Horia este cu adevărat un bărbat împlinit. Are o femeie frumoasă lângă el şi patru copii minunaţi cu care nu ratează niciun moment să se laude. Are trei fete şi un băiat, mezinul familiei, de care este tare mândru. Au adoptat băieţelul şi pare că Dumnezeu i-a binecuvântat.

Horia Brenciu, sotia si cei doi copii

„Toma este băiatul nostru. Are doi ani şi șase luni. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat şi la fotbal, şi extrem de iubitor. Este dragostea noastră şi a tuturor celor care-l cunosc.

Dumnezeu este mare şi ne-a dat acest dar minunat, pe lângă celelalte trei fete. Mina şi Toma sunt de nedespărţit, iar Alice stă cu ei aprope tot timpul. Sunt un om bogat şi-i mulţumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele”, a declarat Horia Brenciu…

Horia Brenciu este un bărbat împlinit

Soţia lui Horia Brenciu, Alice Dumitrescu, a declarat foarte emoţionată: „Toma… nu e sânge, din sângele meu. E suflet din sufletul meu.”

 

Sursa: click.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news