HomeStiri Mondene Horia Brenciu, în locul Andrei la „Vocea României”. Artista a fost înlocuită fără explicații

Horia Brenciu, în locul Andrei la „Vocea României”. Artista a fost înlocuită fără explicații

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 957 views
Horia Brenciu, in locul Andrei la „Vocea Romaniei”. Artista a fost inlocuita fara explicatii in Stiri Mondene

S-au anunțat schimbări importante în privința emisiunii Vocea României, de la Pro TV, iar fanii Andrei nu vor fi deloc încântați.

Horia Brenciu, in locul Andrei la „Vocea Romaniei”. Artista a fost inlocuita fara explicatii in Stiri Mondene

Artista nu va mai face parte din juriul acestui show, iar niciun reprezentat al postului de televiziune nu a oferit explicații în privința motivului pentru care a fost dată afară. Cu toate acestea, se speculează faptul că producătorii de la Vocea României nu au obținut audiențele dorite și au decis să o elimine pe Andra din juriu.

Aceasta a fost înlocuită de Horia Brenciu, care a anunțat pe paginile sale de socializare faptul că, din toamnă, se va afla din nou printre membrii juriului concursului de talente de la Pro TV. Horia Brenciu a plecat de la Antena 1, unde a fost timp de cinci ani membru al juriului în show-ul X Factor.

Îndrăgitul artist este extrem de încântat să facă parte din nou din echipa de la Vocea României.

„Dragii mei, m-am întors la «VOCEA ROMÂNIEI»! Am parte de un nou început, unul plin de emoții pentru mine. Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături profesional în ultimii cinci ani. Le mulțumesc Deliei (mă voi gândi din când în când la zâmbetul tău seducător), lui Carla’s Dreams și, mai ales, lui Stefan (îmi va lipsi ritmul de rock’n’roll). Mulțumesc tuturor echipelor de producție care mi-au făcut viața ușoară și frumoasă în acești ultimi cinci ani.

De azi, pornesc cu încredere pe un nou drum aparent cunoscut, dar plin de provocări. Salut cu entuziasm echipa de la «Vocea României»! Ma reîntâlnesc cu fratele meu, Zâmbărețul, de-abia aștept s-o cunosc pe fermecătoarea Irina Rimes și sper sa am un dialog spumos cu Tudor… De Bartoș, ce sa mai zic?! Chiar mi-a fost dor…

Concurenții mei au câștigat de două ori «Vocea României» și sunt hotărât să nu mai pierd niciun trofeu. Dacă ma uit la toți anii de televiziune, din 1993 încoace, trag o sigură concluzie: sunt un tip norocos. Recunosc asta! Viața mea e un montaigne rousse. Și-mi place. Sper că vă va plăcea și vouă… Ne vedem, așadar, din toamnă, la Pro TV”, este mesajul scris Horia Brenciu pe conturile sale de socializare.

Sursa: huff.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed