Home Stiri Horia Brenciu încă suferă după moartea tatălui său! „În continuare vreau să-l sun și vreau să-mi răspundă!”

Horia Brenciu încă suferă după moartea tatălui său! „În continuare vreau să-l sun și vreau să-mi răspundă!”

autor Elena Yvette
6 vizualizari

Horia Brenciu a mărturisit că nu a putut trece peste moartea tatălui său. Artistul, în vârstă de 45 de ani, și-a pierdut tatăl la începutul anului 2016.

horia-brenciu-tata1

„Deprinderile funcţionează foarte bine şi după atâta vreme. Instinctiv, atunci când sunt la volan, pun mâna dreaptă pe telefon să-l sun, dar după aceea îmi retrag mâna şi-mi aduc aminte…. Indiferent unde aveam concert prin ţară, treceam prin Braşov. Şi acum trec, ajung acasă, mă uit peste gard, în curte… În continuare cred că voi face aceste lucruri încă mult timp şi nu mă gândesc să scap de obişnuinţa asta. E ceva firesc. În continuare vreau să-l sun şi în continuare vreau să-mi răspundă. Avea un mod special, unic, de a-mi răspunde la telefon de care îmi aduc aminte cu plăcere. Şi în continuare este o componentă care îmi lipseşte, dar care este mereu în mintea mea…”,  a declarat cântărețul pentru life.ro.

„Eu cred că şi maică-mea când vorbesc de ea, mă aude, iar tata, mai proaspăt ajuns în Împărăţia Cerurilor, mă aude cu siguranţă… Era despre cei plecaţi dintre noi, care, odată ce ajung dincolo, li se repartizează un apartament sus, la înălţime. Şi, pe parcurs, pe măsură ce lumea uită de ei, coboară câte un etaj până când, uitaţi de toţi, sfârşesc prin subsoluri. Eu, povestind mereu despre ei, mă asigur că rămân acolo, sus, la înălţime, de unde, pe fereastra camerei lor, au vedere spre Rai”, a încheiat Horia Brenciu.

horia-brenciu1-1024x722

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!