Home Stiri Horia Brenciu, primele declarații despre sarcina Deliei: „Cântăm la botez”

Horia Brenciu, primele declarații despre sarcina Deliei: „Cântăm la botez”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 633 views 2 minute timp de citit

Ieri a fost ziua Deliei. Îndrăgita artistă și-a aniversat ziua alături de familie și prieteni și nu puțină lume a decis să îi ureze „La mulți ani!”. Horia Brenciu a ridicat multe semne de întrebare după ce a făcut o urare care a lăsat loc interpretărilor.

Pe pagina sa Instagram, artistul a scris: „Să fii iubită! La mulți ani, Delione! P.S.: Scuză-mă… când cântăm la botez?”. Cu toate acestea, din păcate pentru fanii Deliei, membra juriului de la Antena 1 nu este însărcinată.

De-a lungul timpului, presupusa sarcină a Deliei a fost un subiect intens dezbătut și așa va mai fi o bună perioadă. Artista a fost întrebată de foarte multe ori de ce nu face un copil și când se va întâmpla acest lucru. În cele din urmă, soția lui Răzvan Munteanu nu a mai răbdat și a spus ce gândește despre întrebările care i s-au adresat în legătură cu acest subiect.

„Sunt prea tânără și prea bătrână ca să am un copil. Pro ar fi că un copil îți dă un feeling bun, văd asta la Oana (n.r.: sora ei, care are doi copii). Mă bucur de nepoții mei și îmi plac foarte mult, dar lumea în care trăim nu-mi place atât de mult. Dacă aș putea, aș lua cu lingurița doar partea frumoasă din viață și i-aș da-o copilului meu, dar știu că nu se poate. Mi s-ar părea că aduc o viață curată într-o lume care nu e așa. Cumva, aș crea încă o problemă Universului”, a declarat aceasta în urmă cu ceva vreme, potrivit spynews.ro.

În urmă cu ceva timp, în emisiunea Răi, da’ Buni, Gina Matache, mama Deliei, a declarat că fata ei nu poate avea copii. „În tinerețe, rămâneam însărcinată și dacă beam apă, însă Delia nu poate. Îţi dai seama că nu am făcut tratamente, cum încearcă ea acum… şi nu se poate, nu vezi? Pe vremea aia nu erau aşa, de-astea. S-a săturat și ea să fie întrebată când face un copil”, a spus mama artistei…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies